RPCS3 Forums

Full Version: Dante's Inferno [BLUS30405]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Quote:F {rsx::thread} class std::runtime_error thrown: Invalid location (offset=0x10, location=0x66626660)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\RSX\RSXThread.cpp:135)
S {Audio Thread} XAudio 2.9 initialized
S {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} SPU: Function detected [0x3f830-0x3f87c] (size=0x4c)
S {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} SPU: Function detected [0x3f960-0x3f9dc] (size=0x7c)
F {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} class std::runtime_error thrown: Unknown command GETLLAR (cmd=0xd0, lsa=0x3ef80, ea=0x2eea3f00, tag=0x0, size=0x0)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUThread.cpp:500)
F {SPU[0x2000004] Thread (Job Manager - Job Thread)} class std::runtime_error thrown: Unknown command GETLLAR (cmd=0xd0, lsa=0x3ef80, ea=0x2eea3f00, tag=0x0, size=0x0)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUThread.cpp:500)

Video:
OpenGL

Audio:
Convert to 16 bit: false
Dump to file: false
Renderer: XAudio2

Core:
Hook static functions: false
Load liblv2.sprx only: false

Load libraries:
- libadec.prx
- libcelpenc.prx
- libfs.prx
- libpngdec.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsre.prx

PPU Decoder: Interpreter (fast)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Video: Vulkan
Audio: OpenAl
Rest settings: Default

Managed to play untill 2nd mission. Then it stayed black. It have run arround 30fps in gameplay, while there were video cutscenes, it ran a bit slower (arround 15fps).
Retested with latest build (default settings).
Works as before, but seems something messed the text in game (menus and prologue) - some parts cant be seen (and ive noticed it with other games too - Devil May Cry HD collection).

Tested this one with default settings. Since its slow (intros lasts long) ive split it to 3 videos. 3rd one is with gameplay.




I think this one could be InGame tagged.

P.S. Im new here, but ive continuosly tested many emulators so far and i must say, you people are doing very nice job. Amazing progress. Cool
Missing test with master build and RPCS3.log file.
https://ci.appveyor.com/project/kd-11/rp.../artifacts

kd-11's latest builds fix the crash ingame after the opening boss fight, no go on master


Any way to speed up or skip videos?
@reznoire - what settings did you use?

legend80

Yeah the videos are crazy slow despite it stating it's 60 FPS
There is a softlock after you rip off Charons head (the boat) and start to climb the pillars . Freeze every time.
[attachment=153][attachment=154]
In 25709112 I've managed to get little further but not much. This is the screenshot where the emu froze. After Charons boat and climbing the pillars.
[attachment=177]
(08-09-2017, 11:48 PM)legend80 Wrote: [ -> ]Yeah the videos are crazy slow despite it stating it's 60 FPS

Any way to fix crazy slow videos? It's really so annoying  .
Pages: 1 2 3 4 5 6