Amy [NPEB00768]
Started by crispy81




7 posts in this topic
crispy81
Member


0
175 posts 19 threads Joined: Jan 2018
12-01-2018, 11:55 PM -
#1
Goes ingame. No crashes.

RPCS3 v0.0.5-7539-25414953 Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 31.86 GiB RAM | AVX+ | TSX

PPU: Interpreter (LLVM throws up an F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00052f68]} class std::runtime_error thrown: Unregistered PPU function).
SPU: ASMJIT

Vulkan - default settings.


Low framerate, which makes it hard to play.
Sound is good when ingame. Stuttering on cutscenes.

Log and screenshots attached.


Attached Files Thumbnail(s)
                   

.7z   RPCS3.7z (Size: 1.25 MB / Downloads: 16)
UaQ - lover
Member


1
578 posts 49 threads Joined: Nov 2018
04-13-2019, 08:41 PM -
#2
RPCS3 v0.0.6-7972-df3b46a6 Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.92 GiB RAM | AVX+ | TSX

! RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'GeForce GTX 980 Ti

stats: playable

and it's stable 30fps in game

and never goes blew 29fps

[Image: attachment.php?aid=13746]

Gameplay with fps Vulkan 17min

https://drive.google.com/file/d/1hbv54fK...sp=sharing


log file in Attachment


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3 AMY [NPEB00768].log.gz (Size: 3.05 MB / Downloads: 21)
soon
Asinine
Moderator
*****


4
2,014 posts 81 threads Joined: Aug 2017
04-14-2019, 11:00 PM -
#3
Moved to Playable, huge performance improvement due to now working with PPU LLVM.
M00N5P3LL
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Apr 2020
04-17-2020, 09:59 AM -
#4
(04-14-2019, 11:00 PM)Asinine Wrote: Moved to Playable, huge performance improvement due to now working with PPU LLVM.

I'm experiencing low framerate after a few minutes of gameplay.
Can you retest? And share your settings?

Thank you!

RPCS3 v0.0.9-10220-8f3b04cb Alpha | HEAD |
Intel® Core™ i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz | 8 Threads | 7.89 GiB RAM | TSC: 2.592GHz | AVX+ | FMA3 | TSX-FA
GeForce 960M
gamecare
Member


0
6 posts 2 threads Joined: Dec 2018
03-08-2021, 05:26 PM -
#5
I'm running the game, pretty much flawless, apart from this white glitter on the main character.
https://postimg.cc/RqWHCHfB

Does anyone have the best settings to stop this from showing?
Ive tried both the PSN & HAN versions, using RPCS3 v0.0.15-11895

AMD Ryzen 5 3600 6-core Processor at 3.59Ghz | 32 GiB RAM | Nvidia Geforce GTX 1660 Super
hinotoumei
Member


0
26 posts 1 threads Joined: Apr 2019
08-19-2022, 06:38 PM -
#6
The game is in a playable state with no major issues. Only problem is that once you retrieve Amy at the beginning of the game, Randomly the game glitches out. All in game text disappears, you can't even see the in game text in the menu.  THere's no text dialogue visible and if you've never played the game before or don't have access to a guide for whatever reason, you essentially are stuck with no idea what to do. It's also impossible to save your game (though it claims to do this automatically) at this point, and if you reset the emulator, the game just starts at the beginning.

No idea what is going on.  There might be some setting I have to enable? I've used this emulator for awhile now. There have been some games that have need minor tweaking to get to work (such as dead space extraction and Resistance 2). Other than that, the only other issue I have had is that the Darkness is too bright. Most games work.
Hopefully it's just something minor that was fixed in an update.

Operating System
Windows 10 Home 64-bit
CPU
Intel Core i7 5930K @ 3.50GHz 48 °C
Haswell-E/EP 22nm Technology
RAM
32.0GB Unknown @ 1066MHz (15-15-15-35)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. X99-A/USB 3.1 (SOCKET 2011) 34 °C
Graphics
SMS24A650 ([email protected])
BenQ XL2720Z ([email protected])
8192MB ATI AMD Radeon R9 390 Series (ATI AIB) 57 °C
Storage
2794GB Western Digital WDC WD3003FZEX-00Z4SA0 (SATA ) 35 °C
465GB Samsung SSD 850 EVO 500GB (SATA (SSD)) 33 °C
1862GB Western Digital WD My Passport 2626 USB Device (USB (SATA) (SSD)) 35 °C
1862GB Western Digital WD My Passport 0827 USB Device (USB (SATA) ) 35 °C
Optical Drives
HL-DT-ST BD-RE WH16NS40
Audio
Sound Blaster Z
This post was last modified: 08-19-2022, 06:40 PM by hinotoumei.
hinotoumei
Member


0
26 posts 1 threads Joined: Apr 2019
09-19-2022, 12:48 AM -
#7
issue now present immediatley upon startin game instead of after you find amy..
   
This post was last modified: 09-19-2022, 12:49 AM by hinotoumei.
hinotoumei
Member


0
26 posts 1 threads Joined: Apr 2019
09-23-2022, 06:17 PM -
#8
(09-19-2022, 12:48 AM)hinotoumei Wrote: The most recent update to rpcs3 fixes the bugs in this game. YOu can now load your save file (which previously you could not) also the graphical glitches mentioned.

The game was not in a playable state from at least July 2022, until today when the most recent update fixed many of the games problems. Prior to that, in addition to the above mentioned issues regarding the in game menus/text disappearing, the save system also did not function and you could not load your game.
After applying the most recent update to RPCS3, I simply launched the game and now it works.

Perhaps no one else is testing this game?

Anyhow, just thought i'd update anyone interested. Works with default settings as of newest update to RPCS3.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)