Killzone 3 [BCES01007]
Started by Roxxas21




7 posts in this topic
Roxxas21
Guest


 
04-09-2017, 01:30 PM -
#1
RPCS3 v0.02-6-24373bc Alpha

PPU Decoder Interpreter
SPU Decoder Interpreter

Shows a black screen and Fps count is stuck at 0.05
Ani
Administrator
*******


11
3,724 posts 96 threads Joined: Aug 2017
04-13-2017, 11:11 PM -
#2
This is Loadable, not Nothing. Moving.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
QOTSANINSOADKORN
Member


0
107 posts 22 threads Joined: Oct 2017
10-30-2017, 02:29 PM -
#3
(04-13-2017, 11:11 PM)Ani Wrote: This is Loadable, not Nothing. Moving.

Smile indeed still loadable with latest at time of writing...

   


Attached Files
.rar   KILLZONE 3 - RPCS3.rar (Size: 138.24 KB / Downloads: 67)
Ani
Administrator
*******


11
3,724 posts 96 threads Joined: Aug 2017
01-18-2018, 06:37 PM -
#4
Intro as of https://forums.rpcs3.net/thread-197817.html
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Zer0wing
Member


0
6 posts 2 threads Joined: Apr 2018
05-10-2018, 08:24 PM -
#5
Same as BCUS98234.

Ingame 
rpcs3-v0.0.5-6718-737db900_win64
Vulkan
SPU:ASMJIT
PPU:fast

[Image: kz3ingame.png]
[Image: kz3ingame2.png]
Ingame? Lol, not really. "Hangs" too often, once got access violation, but now just hangs for a while. Same situation as KZ2.
Does anyone ever makes use of attached logs or it's just local forum etiquette?
This post was last modified: 05-10-2018, 09:01 PM by Zer0wing.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 621.3 KB / Downloads: 27)
davewuk
Member


0
17 posts 0 threads Joined: Sep 2019
09-05-2020, 09:42 AM -
#6
Just a heads up - there's a patch on the wiki (link below) that really improves the FPS for me:-

https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=H...Killzone_3

With some carefully chosen settings I can get 15-30fps in the first few missions after SPU/shader compilation. I would say it actually runs slightly better for me than Killzone 2 on my specs (i5 6600k oc'd to 4.5ghz, GTX 970. 16gb RAM).

Unfortunately the loading times are crazy, at boot it just sits hitting the disk for ten straight minutes before displaying anything and sometimes in-game too. This heavy disk mashing seems to cause a crash at the beginning of the "Broken Highway" mission and I can't get any further into the game.

EDIT: I might have found the source of the crashes - for some reason, setting SPU Loop Detection to ON improves the stability a lot, but the performance is worse and the sound stutters badly in heavy scenes.

EDIT2: I was able to complete the game with SPU loop detection on. The performance was really bad in almost all the heavy action scenes making it overall a horrible experience
This post was last modified: 09-06-2020, 10:08 PM by davewuk.
ldczzyy
Member


0
33 posts 0 threads Joined: Jul 2020
09-14-2020, 12:52 AM -
#7
I'm playing the US version, but things can be useful here as well



Follow up video on CPU utilization test, this game starts at 7:55
davewuk
Member


0
17 posts 0 threads Joined: Sep 2019
09-30-2020, 08:24 AM -
#8
Anyone else not able to get into the game any more? after the opening video the screen goes blank with the audio still playing.

Not sure which PR broke it unfortunately.

EDIT: it was PR #8984 - and I fixed the issue just by updating my nvidia drivers
This post was last modified: 10-02-2020, 02:14 PM by davewuk. Edit Reason: more info


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)