GrantKaneNeed for Speed: Hot Pursuit [BLES00949]
Started by GrantKane




6 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,671 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
03-30-2017, 11:50 PM -
#1
RPCS3 v0.0.2-3-c4066b9 Alpha
Quote:·F 0:00:08.404300 {SPU[0x2000005] Thread (RWAC Job Thread)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404302 {SPU[0x2000001] Thread (JobThread1)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404345 {SPU[0x2000002] Thread (JobThread2)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404305 {SPU[0x2000003] Thread (JobThread3)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404303 {SPU[0x2000000] Thread (JobThread0)} MEM: Access violation reading location 0x0
digitaldude
RPCS3 Tester


1
2,889 posts 555 threads Joined: Aug 2017
08-13-2017, 08:08 PM -
#2
rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64

Intro.
Kravicka
Member


0
158 posts 25 threads Joined: Aug 2017
08-13-2017, 08:18 PM -
#3
(08-13-2017, 08:08 PM)digitaldude Wrote: rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64

Intro.

Bad screen / topic Smile
[Image: CwrhKKk.png]
[Image: 35v3py-2.png]
digitaldude
RPCS3 Tester


1
2,889 posts 555 threads Joined: Aug 2017
08-13-2017, 09:29 PM -
#4
rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64
Oh wrong game...

Loadable.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-17-2017, 11:24 PM -
#5
Moving to Loadable.
jenci8888
Member


0
19 posts 4 threads Joined: Aug 2017
11-06-2017, 07:02 PM -
#6
Build: RPCS3 v0.0.3-3-6782b22 Alpha (Master branch)

Status: Loadable to Intro

Screenshot:
[Image: unknown.png]

Last error: E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00991454]} cellNetCtl: cellNetCtlNetStartDialogLoadAsync(param=*0xd003fcd0)

It looks like need a internet the PSN server for this game. (It says "Connecting to Autolog Servers...")
This post was last modified: 11-07-2017, 03:06 PM by jenci8888.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 704.6 KB / Downloads: 13)
himotep
Member


0
18 posts 2 threads Joined: Nov 2017
09-25-2020, 08:47 AM -
#7
Tested on 9700K @ 4.4GHz all cores (AVX offset of 2. 100% cpu with AVX gets VERY hot) 16GB DDR4 W/cooled GTX 1070 running at a near constant boost @2Ghz

RPCS3 Version: 0.0.12-10941-6164b3d2 Alpha

PPU - LLVM
SPU - LLVM
ADDITIONAL SETTINGS - SPU CACHE
TSX - YES
SPU BLOCK SIZE - SAFE
SPU THREADS - AUTO


RENDERER- Vulkan
ASYNC SHADERS
RESOLUTION SCALE 800 (3840x2160)
AA - DISABLED
WCB - ENABLED

AUDIO Xaudio2
 


Without WCB I get a solid 30 FPS however cars are washed out and show as white (looks like reflections are extremely bright and washing out al colour)
With WCB i get 22-24 FPS and textures display well with correct colours but with glitched reflections.

Rear view mirror is not working properly yet (as per screenshots.)


Attached Files Thumbnail(s)
                       

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 2.39 MB / Downloads: 7)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)