RPCS3 Forums

Full Version: Need for Speed: Hot Pursuit [BLES00949]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
RPCS3 v0.0.2-3-c4066b9 Alpha
Quote:·F 0:00:08.404300 {SPU[0x2000005] Thread (RWAC Job Thread)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404302 {SPU[0x2000001] Thread (JobThread1)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404345 {SPU[0x2000002] Thread (JobThread2)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404305 {SPU[0x2000003] Thread (JobThread3)} MEM: Access violation reading location 0x0
·F 0:00:08.404303 {SPU[0x2000000] Thread (JobThread0)} MEM: Access violation reading location 0x0
rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64

Intro.
(08-13-2017, 08:08 PM)digitaldude Wrote: [ -> ]rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64

Intro.

Bad screen / topic Smile
rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64
Oh wrong game...

Loadable.
Moving to Loadable.
Build: RPCS3 v0.0.3-3-6782b22 Alpha (Master branch)

Status: Loadable to Intro

Screenshot:
[Image: unknown.png]

Last error: E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00991454]} cellNetCtl: cellNetCtlNetStartDialogLoadAsync(param=*0xd003fcd0)

It looks like need a internet the PSN server for this game. (It says "Connecting to Autolog Servers...")
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Tested on 9700K @ 4.4GHz all cores (AVX offset of 2. 100% cpu with AVX gets VERY hot) 16GB DDR4 W/cooled GTX 1070 running at a near constant boost @2Ghz[/font][/font][/font][/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]RPCS3 Version: 0.0.12-10941-6164b3d2 Alpha[/font][/font][/font][/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]PPU - LLVM[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SPU - LLVM[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ADDITIONAL SETTINGS - SPU CACHE[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]TSX - YES[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SPU BLOCK SIZE - SAFE[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SPU THREADS - AUTO[/font][/font][/font][/font]


[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]RENDERER- Vulkan[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ASYNC SHADERS[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]RESOLUTION SCALE 800 (3840x2160)[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]AA - DISABLED[/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]WCB - ENABLED[/font][/font][/font][/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Hind, sans-serif][font=Roboto, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]AUDIO Xaudio2[/font][/font][/font][/font]
 


Without WCB I get a solid 30 FPS however cars are washed out and show as white (looks like reflections are extremely bright and washing out al colour)
With WCB i get 22-24 FPS and textures display well with correct colours but with glitched reflections.

Rear view mirror is not working properly yet (as per screenshots.)