Spelunky [NPUB31288]
Started by LittleGrejmer




29 posts in this topic
LittleGrejmer
Guest


 
03-16-2014, 08:45 PM -
#1
Game loads, and shows some logos. After that stops, but it still trying do something. If you want I gonna make a video.

Log: http://www.sendspace.com/file/imuypt

[Image: out.php?i=755335_as1.png]
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-16-2014, 09:21 PM -
#2
That free space error is definitely cellSaveDataAutoLoad2 btw. Third game that I have seen that does it.
pnkie666
Guest


 
03-16-2014, 09:42 PM -
#3

Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
03-17-2014, 02:35 PM -
#4
now, it working on full-screen. (last rev. from nekotekina)
http://puu.sh/7yP9f.jpg
http://puu.sh/7yP9C
http://puu.sh/7yQcG

P.S. sorry for the WoW on BG =)
Ekaseo
Guest


 
03-17-2014, 03:07 PM -
#5
ok, now it belongs into intro section
emunewzdecade
Guest


 
03-27-2014, 11:41 AM -
#6
[Image: 0zCyVIP.png]

DbgConsole
[Image: E6q1Dxn.png]

loop
Quote:[[E : PPU[134] Thread (FMOD BGM status query thread)[0x0039c0ac]]: TODO: cellSysutilGetBgmPlaybackStatus
[E : PPU[134] Thread (FMOD BGM status query thread)[0x0039c0ac]]: TODO: cellSysutilGetBgmPlaybackStatus
[E : PPU[134] Thread (FMOD BGM status query thread)[0x0039c0ac]]: TODO: cellSysutilGetBgmPlaybackStatus
[E : PPU[134] Thread (FMOD BGM status query thread)[0x0039c0ac]]: TODO: cellSysutilGetBgmPlaybackStatus
derpf
Guest


 
03-28-2014, 02:37 AM -
#7
I can't run the game, it fails with a null deref: [E : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00398028]]: Read16 from null block: [00000000]
Log here: http://pastebin.com/UhQPuvHG

I implemented cellSysutilGetBgmPlaybackStatus to see if it goes any farther but I can't test it because of this Sad
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-28-2014, 10:09 AM -
#8
Maybe you have a different version of the game... Confirm it is NPUB31288
derpf
Guest


 
03-28-2014, 10:18 AM -
#9
It is. I've actually gotten it to boot TWICE, out of about ~70 tries. The rest all die with a null deref -- and I have no idea why. Can anyone boot this game reliably or is it just me having problems?
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-28-2014, 01:07 PM -
#10
Try an older build, it may have broke with all the small changes that was made this week. Arkedo 2 regressed for example.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)