Megamind Ultimate Showdown [BLES00867]
Started by digitaldude




6 posts in this topic
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,031 posts 559 threads Joined: Aug 2017
02-03-2017, 06:55 AM -
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-02-01-9eba0ac5_win64
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,031 posts 559 threads Joined: Aug 2017
08-13-2017, 04:12 PM -
#2
rpcs3-v0.0.3-2017-08-10-de5fcce1_win64

Loadable.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-17-2017, 11:33 PM -
#3
Moving to Loadable.
GrantKane
RPCS3 Tester


2
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
12-23-2017, 10:04 PM -
#4
RPCS3 v0.0.4-6270-a6208d2b Alpha | HEAD
Black screen with FPS counter.


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 38.97 KB / Downloads: 10)
Asinine
Moderator
*****


4
2,059 posts 83 threads Joined: Aug 2017
09-29-2018, 06:02 AM -
#5
RPCS3 v0.0.5-7404-72ba062b Alpha
Still loadable, tried interpreters and LLE'ing libvdec but no luck.
Log here as forum attachments seem broken. https://cdn.discordapp.com/attachments/4...CS3.log.gz
Deminating
RPCS3 Tester


1
389 posts 106 threads Joined: Mar 2018
12-15-2018, 10:29 PM -
#6
RPCS3 v0.0.5-7586-c50d459b Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.93 GiB RAM | AVX+ | TSX


Ingame. Blur (that may be fixable with settings) and an unstable yet generally high fps.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 242.44 KB / Downloads: 0)
Asinine
Moderator
*****


4
2,059 posts 83 threads Joined: Aug 2017
04-22-2022, 05:58 AM -
#7
RPCS3 v0.0.21-13458-f1a37da9
Playable! I tried multiple levels and the pod races. Everything was a locked 30fps, and while setting vblank to 120hz made the game run in fast motion, it showed me that I could hit 60 in everywhere except the open areas in Downtown. Performance is good.
Excessive blur from Depth of Field is fixed with illusion's patch (Manage > Game Patches) OR enabling Force CPU Blit (recommend patch instead as performance will be better. But if you REALLY want to use it... The setting can be found by enabling debug tab https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=H...figuration )
Black screen on second area (Downtown) is fixed with Write Color Buffers on GPU Tab.
This post was last modified: 04-22-2022, 06:01 AM by Asinine.


Attached Files Thumbnail(s)
                       


.gz   RPCS3.log.gz (Size: 2.98 MB / Downloads: 0)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)