GrantKaneTales of Xillia [BLUS31006]
Started by GrantKane




7 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,671 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
04-09-2019, 08:23 PM -
#1
RPCS3 v0.0.6-7947-12dc3c18 Alpha | HEAD
Playable.
[Image: 0MOjIL8.png]
[Image: yavMMj8.png]
[Image: 52nTkaz.png]


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 2.14 MB / Downloads: 41)
ViruzZ
Member


0
46 posts 24 threads Joined: Sep 2017
04-17-2019, 06:20 AM -
#2
(04-09-2019, 08:23 PM)GrantKane Wrote: RPCS3 v0.0.6-7947-12dc3c18 Alpha | HEAD
Playable.

Hi,
Have you used any settings? Or its all on defaults?
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,671 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
04-17-2019, 04:31 PM -
#3
It's all by default, unless otherwise specified.
vsub
Member


1
31 posts 9 threads Joined: May 2018
04-17-2019, 07:14 PM -
#4
According to the screenshots,you probably did not play long enough or you didn't encounter  the random music cut off problem.
I cleared the game twice(the Europe version)with those settings
https://forums.rpcs3.net/thread-177361-p...#pid304102
This post was last modified: 04-17-2019, 07:16 PM by vsub.
itobiwan
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Feb 2019
05-18-2019, 06:07 AM -
#5
In the latest version (v0.0.6-8143 Alpha), the blocky lines of distortion that would appear on many monsters and people is no longer present. I am using the LLVM Recompiler with Vulkan.
   
   
   
   
vsub
Member


1
31 posts 9 threads Joined: May 2018
05-19-2019, 08:35 AM -
#6
Must be game version\settings\gpu specific problem because I did not have those on the EU version which I clear twice


Attached Files Thumbnail(s)
       
Ani
Administrator
*******


11
3,694 posts 96 threads Joined: Aug 2017
12-01-2020, 08:02 AM -
#7
Current commit: 2aa5c437
Requires "Vblank rate" to be changed in order to be Playable

Moving back to Ingame until this issue is solved
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
bnthomason
Member


0
9 posts 3 threads Joined: May 2019
12-06-2020, 04:02 AM -
#8
Setting to a higher than 100% resolution scale freezes the game during cutscenes since before commit 2aa5c437


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)