Hello There, Guest! Register

Veritas0923Ridge Racer 7 [BLUS30001]
#1
RPCS3 v0.0.6-7857-1875dc3f Alpha | HEAD
AMD Athlon™ X4 760K Quad Core Processor | 4 Threads | 11.96 GiB RAM | AVXx

  PPU Decoder: Recompiler (LLVM)
  Enable thread scheduler: false
  Set DAZ and FTZ: false
  SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
  Lower SPU thread priority: false
  SPU loop detection: false
  SPU Block Size: Giga
  SPU Verification: true
  SPU Cache: true
  Enable TSX: Enabled
  Accurate xfloat: false
  Approximate xfloat: true
  Lib Loader: Automatically load required libraries

  Renderer: Vulkan
  Resolution: 1280x720
  Aspect ratio: 16:9
  Frame limit: 30
  Write Color Buffers: true

[Image: a39fc8112e86fc98d794c9fccf0458c1.png]

Also, I was able to get in game last night.

[Image: 67d38e37462bd127892b600e8be21231.jpg]

[Image: 8e3e8f3c11495028430d9dc70d13e83b.jpg]

(In the latest build I was able to complete a race, Midtown Parkway, with 150 shaders)

You can set/change this games status to 'Ingame' from 'Not listed in compatibility database'

Needs at least 119 shaders compiled to get this far.

Log file attached.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 660.69 KB / Downloads: 0)
Reply
#2
What's your video card? AMD? I think that's the only way to have properly rendered trees....
Reply
#3
AMD R9 270X 2GB

Also this, 27min of gameplay. 2 crashes. 20-30 FPS. 158 shaders.

https://www.youtube.com/watch?v=creEJmzZ4jQ
Reply
#4
(03-14-2019, 12:14 PM)Veritas0923 Wrote: AMD R9 270X 2GB

Also this, 27min of gameplay. 2 crashes. 20-30 FPS. 158 shaders.

https://www.youtube.com/watch?v=creEJmzZ4jQ

your cpu is very old

it's playable

here the test

https://forums.rpcs3.net/thread-173590-page-3.html
soon
Reply
#5
Cleaned up the sound a bit and almost double FPS in current build.

https://www.youtube.com/watch?v=avwy37i-hso
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)