luckymatDynasty Warriors 7 Empires [BLES01795]
Started by luckymat




3 posts in this topic
luckymat
Member


0
9 posts 2 threads Joined: Sep 2017
09-16-2018, 12:41 PM -
#1
Fully Playable on RPCS3 v0.0.5-7345-ed8aa774 

Some "Bleaching" or whitening of characters at certain angles.

Intel® Core™ i7-6700K CPU @ 4.00GHz 
Adapter: GeForce GTX 1070 Ti

PPU Decoder: Recompiler (LLVM)
SPU Decoder: Interpreter (fast)

               


 Fast enough to be playable in interpreter (fast) Faster in ASMJIT but takes forever to start.


Attached Files
.7z   RPCS3.log.7z (Size: 150.24 KB / Downloads: 13)
Asinine
Moderator
*****


3
1,976 posts 79 threads Joined: Aug 2017
09-18-2018, 04:34 AM -
#2
ASMJIT shouldn't make startup time slower but LLVM can by a considerable margin. You probably just had more stuff cached in ram on second boot so it was faster.
Interpreters aren't recommended they're much slower. Some screenshots show 6 fps and lower, this isn't even close to being good enough for a playable report. Moving to ingame.
This post was last modified: 09-18-2018, 04:36 AM by Asinine.
Indyclone77
Member


0
2 posts 0 threads Joined: May 2020
05-17-2020, 11:03 AM -
#3
Currently testing this right now on RPCS3 v0.0.10-10395-37df3c6f Alpha

CPU: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor | 16 Threads |

15.95 GiB RAM | TSC: 3.593GHz

GPU: AMD Radeon RX 5700 XT

Not suggesting it to be moved formally yet as I cannot attach the log and screenshots with my current forum permissions but the game is fully playable start to finish at a consistent 30/60fps with only the previously shown Lighting Bleaching/Darkening being the main emulation issue I've identified.
Indyclone77
Member


0
2 posts 0 threads Joined: May 2020
06-07-2020, 04:56 PM -
#4
https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/8367 Can confirm the following PR fixes the lighting/shadow issues


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)