Hello There, Guest! Register

Enchanted Arms [BLUS30028]
#1
Enchanted Arms [BLUS30028]

RPCS3 0.0.3-3-170a95f Alpha

Intel i7-5820K
32 GB RAM
GTX 1080 - Current drivers

Brief white than black screen, but nothing past that. Tried different SPU/PPU/Renderer settings.

I don't see a hard error or lockup, but it never progresses past the initial black screen.

E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00a39d84]} 'sys_mutex_lock' failed with 0x80010008 : CELL_EDEADLK [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00a3ade8]} 'sys_mutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00c6d768]} 'sys_lwmutex_lock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00c6d778]} 'sys_lwmutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [1]
E {SPU[0x2000000] Thread (CellSpursKernel0)} SPU: [0x0e264] Branch-to-next with $LR
S {Audio Thread} XAudio 2.9 initialized


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 410.11 KB / Downloads: 8)
Reply
#2
Still not showing intros in RPCS3 v0.0.4-6075-0064976c Alpha

U {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x0055c824]} cellSysutil TODO: cellVideoOutConfigure(videoOut=0, config=*0xd01007f4, option=*0x0, waitForEvent=0)
E {rsx::thread} RSX: NV3089_IMAGE_IN_SIZE: Invalid blit dimensions passed
S {rsx::thread} RSX: New program compiled successfully
U {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00d98d80]} sys_spu TODO: Unimplemented SPU Thread options (0x2)
U {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00d9ee58]} sys_prx TODO: _sys_prx_get_module_id_by_name(name=“cellLibprof”, flags=0, pOpt=*0x0)
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00d9ee58]} 'sys_prx_get_module_id_by_name' failed with 0x8001112e : CELL_PRX_ERROR_UNKNOWN_MODULE [1]
S {SPU[0x2000001] Thread (_synth2 Thread)} SPU: SPU Database initialized...
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00a39d84]} 'sys_mutex_lock' failed with 0x80010008 : CELL_EDEADLK [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00a3ade8]} 'sys_mutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [1]
S {SPU[0x2000001] Thread (_synth2 Thread)} SPU: SPU Recompiler (ASMJIT) created...
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00bc46c0]} 'sys_lwmutex_lock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00bc46c0]} 'sys_lwmutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [1]
E {SPU[0x2000000] Thread (CellSpursKernel0)} SPU: [0x0e264] Branch-to-next with $LR
S {Audio Thread} XAudio 2.9 initialized
Reply
#3
Ingame as of https://forums.rpcs3.net/thread-188601.html with RPCS3 v0.0.5-6541-5f047034a
Reply
#4
I want to do a little more testing to make sure before i do an full post to make sure im not missing anything, but it seems playable on rpcs3-v0.0.5-7458-586c0ea1.

As of now, about 20 min in, multiple battles, zone changes, and FMVs.  Few issues ive run into is some stuttering in the FMVs, some issues with the brightness in the tutorial battle, a missing character model during the opening, an occasional slowdown, but the game seems perfectly playable.  Id like to log a few more hours into this over the next few days before i make a full post, but its looking pretty good at the moment.  0 crashes and seems to be no impairments to progression.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)