GrantKaneFamily Guy: Back to the Multiverse [BLES01625]
Started by GrantKane




11 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
06-05-2017, 10:00 PM -
#1
RPCS3 v0.0.2-6-8e64e9d Alpha
White screen only and crash:
Ani
Administrator
*******


11
3,610 posts 96 threads Joined: Aug 2017
06-29-2017, 03:13 PM -
#2
Retest again with both interpreters and post TTY
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
07-06-2017, 09:01 PM -
#3
RPCS3 v0.0.2-5-10f9f0d Alpha
ASMJIT
White screen and crash.
precise
Quote:·F 0:00:03.113961 {SPU[0x2000002] Thread (SpursMainCellSpursKernel2) [0x15cb8]} class std::runtime_error thrown: Unknown/Illegal instruction (0x9500d400)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUInterpreter.cpp:33)
fast
Quote:·F 0:00:02.770244 {SPU[0x2000004] Thread (SpursMainCellSpursKernel4) [0x15cb8]} class std::runtime_error thrown: Unknown/Illegal instruction (0x9500d400)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUInterpreter.cpp:33)
In every case, TTY had size 0 bytes.
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
12-24-2017, 08:56 PM -
#4
RPCS3 v0.0.4-6272-fc2ef552 Alpha | HEAD
Ingame.
[Image: DeAk91y.png]
[Image: NiKRyay.png]


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 215.29 KB / Downloads: 29)
arkhamsaiyan
Member


0
9 posts 0 threads Joined: Aug 2017
12-25-2017, 12:20 AM -
#5
(12-24-2017, 08:56 PM)GrantKane Wrote: RPCS3 v0.0.4-6272-fc2ef552 Alpha | HEAD
Ingame.
[Image: DeAk91y.png]
[Image: NiKRyay.png]
how did you get ingame? im using the same build and its still stck on the loading menu homepage


Attached Files Thumbnail(s)
   
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
12-25-2017, 03:02 AM -
#6
Yes, I've stuck several times too, but once I've forgot about started emulator and pressed START not immediately, but in a few minutes and got to the main menu. Maybe the game tired of me and let me go inside :-)
arkhamsaiyan
Member


0
9 posts 0 threads Joined: Aug 2017
12-25-2017, 05:51 AM -
#7
(12-25-2017, 03:02 AM)GrantKane Wrote: Yes, I've stuck several times too, but once I've forgot about started emulator and pressed START not immediately, but in a few minutes and got to the main menu. Maybe the game tired of me and let me go inside :-)

Okay, some of that didn't really make sense to me so can I ask you what are your specs on your PC maybe that was the reasoning behind the game actually letting you go in game. And since it let you go in game was it playable or where their stutters or slow downs of any kind?
digitaldude
RPCS3 Tester


1
2,745 posts 540 threads Joined: Aug 2017
12-25-2017, 08:26 AM -
#8
He said wait a few minutes before pressing start, or maybe its all random.
arkhamsaiyan
Member


0
9 posts 0 threads Joined: Aug 2017
12-26-2017, 04:59 AM -
#9
Well I tried every which way I could I waited about 5 minutes before I press start it just wasn't budging for me so better luck next time
UaQ - lover
Member


0
494 posts 46 threads Joined: Nov 2018
04-20-2019, 12:04 PM -
#10
RPCS3 v0.0.6-8000-ae5a4b69 Alpha | HEAD | Firmware version: 4.83

Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.92 GiB RAM | AVX+ | TSX

! RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'GeForce GTX 980 Ti

stats: playable


and it's stable 30fps in game

and never goes blew 29fps


[Image: attachment.php?aid=13947]

Gameplay with fps Vulkan part 1 34min

https://drive.google.com/file/d/1TY35PPc...sp=sharing


Gameplay with fps Vulkan part 2 40min

https://drive.google.com/file/d/1w6RMnEN...sp=sharing

[u][b]log file in Attachment [/b][/u]


Attached Files Thumbnail(s)
           

.gz   RPCS3 Family Guy Back To The Multiverse [BLES01625].log.gz (Size: 902.55 KB / Downloads: 36)
soon


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)