Guitar Hero Warriors Of Rock [BLUS30487]
Started by Kilowog01




13 posts in this topic
Kilowog01
Unregistered


 
03-06-2017, 01:29 PM -
#1
RPCS3 v0.0.1-3-a2200bd Pre-Alpha


Input/Output:
Pad: XInput


Audio:
Convert to 16 bit: false
Renderer: XAudio2


Core:
PPU Decoder: Interpreter (fast)
Load libraries:
[]
PPU Threads: 2
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Load required libraries: true


Video:
Frame limit: Auto
D3D12:
Adapter: NVIDIA GeForce GTX 1080
Aspect ratio: 16x9
Resolution: 1280x720
VSync: true
Renderer: OpenGL

Quote:·F 0:00:01.048902 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x008cde24]} class std::runtime_error thrown: Unimplemented
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\Modules\cellAvconfExt.cpp:98)
GrantKane
RPCS3 Tester


2
2,670 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
06-04-2017, 04:17 PM -
#2
RPCS3 v0.0.2-6-8e64e9d Alpha
Black screen only.
digitaldude
RPCS3 Tester


3
3,029 posts 559 threads Joined: Aug 2017
08-07-2017, 01:42 PM -
#3
rpcs3-v0.0.3-2017-08-06-c9d06b09_win64

Intro.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-17-2017, 10:31 PM -
#4
Moving to Intro.
alifork
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jul 2019
07-25-2019, 02:42 PM -
#5
in game but i have sound and framerate issues
settings:
PPU Decoer : LLVM
SPU: ASMJIT
SPU Threads : 1
Renderer: Vulkan
Audio Out: OpenAL
digitaldude
RPCS3 Tester


3
3,029 posts 559 threads Joined: Aug 2017
07-26-2019, 04:33 PM -
#6
Need log and screenshot.
panchovix
Member


0
6 posts 0 threads Joined: Mar 2020
03-04-2020, 05:34 AM -
#7
I would change the game state to playable, here is a video that I made https://www.youtube.com/watch?v=dklQmCMaiQw

My CPU is a Ryzen 5 2600x, GPU is GTX 1660 Super

Settings are LLVM for PPU, LLVM for SPU, disabled "Enable thread scheduler" (Very important to disable, with this enabled the games (well any Guitar Hero Game) will run pretty bad.)

On GPU, Vulkan renderer, with Write Colors Buffers, Disable Vertex Cache and Disable Async Shader Compiler; all those GPU settings are mostly to stop the flickering.
digitaldude
RPCS3 Tester


3
3,029 posts 559 threads Joined: Aug 2017
03-05-2020, 12:02 PM -
#8
needs log
panchovix
Member


0
6 posts 0 threads Joined: Mar 2020
03-05-2020, 03:32 PM -
#9
I got this RPCS3.log from my latest play session of WoR, does this works? https://www.mediafire.com/file/829nua7a9...3.log/file
Ani
Administrator
*******


16
4,010 posts 104 threads Joined: Aug 2017
03-05-2020, 11:24 PM -
#10
Needs RPCS3 full version identifier on post as indicated on the guidelines for db update
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)