A Boy and His Blob [NPEB02164]
Started by digitaldude




6 posts in this topic
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
02-22-2017, 02:24 PM -
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-02-19-47fdaf69_win64

Goes ingame with no sound, it's close to playable.
AlexVS
Guest


 
02-23-2017, 03:11 AM -
#2
Still not playable, stable critical error here:
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
03-10-2017, 05:33 PM -
#3
It's playable now, sound works, doesn't crash and saves progress.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-10-2017, 05:46 PM -
#4
Moving to playable
AlexVS
Guest


 
03-16-2017, 12:48 PM -
#5
Yeah, this works is fine now.
Best results on Vulkan + LLVM, but works on Interpreter too (and OpenGL too)
morcy
Member


1
158 posts 38 threads Joined: Aug 2017
04-07-2017, 11:43 PM -
#6
perfect even on my old cpu

69df5bf



w7 x64
i5 750 i know it's old
gtx 970
8g ram
the log was too big so i didn't put it soory
virtuosoatluck
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Sep 2017
09-30-2017, 03:31 PM -
#7
(03-10-2017, 05:33 PM)digitaldude Wrote: It's playable now, sound works, doesn't crash and saves progress.

What settings are you using? I can only get audio and controller audio feedback, no video at all. I've tried using every combination of PPU Decoders, SPU Decoders, and GPU Renderers. System specs below.

OS: Windows 10
CPU: i7-7700k (@ 4.2 GHz 4 Cores)
Ram: 16 GB DDR4 (single stick/channel)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)