Tokyo Jungle [NPUA80523]
Started by BlackDaemon




11 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


2
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
02-14-2017, 10:07 AM -
#1
Goes ingame on recent master build v0.0.1-598c90f3 (PR #2349). Screen keeps flickering.

LLE used
Code:
- libac3dec.sprx
    - libac3dec2.sprx
    - libadec.sprx
    - libapostsrc_mini.sprx
    - libat3dec.sprx
    - libatrac3plus.sprx
    - libatxdec.sprx
    - libdmux.sprx
    - libdmuxpamf.sprx
    - libfont.sprx
    - libfontFT.sprx
    - libfreetype.sprx
    - libfreetypeTT.sprx
    - libl10n.sprx
    - libpamf.sprx
    - libresc.sprx
    - librtc.sprx
    - libsail.sprx
    - libsail_avi.sprx
    - libsail_rec.sprx
    - libsjvtd.sprx
    - libsmvd2.sprx
    - libsmvd4.sprx
    - libspurs_jq.sprx
    - libsre.sprx
Jinxmetwice
Guest


 
08-16-2017, 01:45 AM -
#2
I just attempted to launch this with v0.0.3-3 and couldn't get it to launch
the window opened and then closed shortly after, I've tried on a bunch of different configurations with no progress. May be the version I have but I'll have to do some research to find out for sure.

Last 3 lines on log when window closes

S sys_process: Process finished
E {PPU[0x1000002] Thread (_gcm_intr_thread) [0x00c6333c]} Stat: 'sys_mutex_lock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [x7]
E {PPU[0x1000002] Thread (_gcm_intr_thread) [0x00c6333c]} Stat: 'sys_mutex_unlock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [x7]
Keksus
Guest


 
08-17-2017, 12:57 PM -
#3
You need to post the full log which is next to your rpcs3.exe
Snek
Guest


 
08-17-2017, 11:15 PM -
#4
I can only play the tutorial?
Now there is screen flickering only on the right (see the first attachment ) , i used:

LLVM
SPU Threads - 2
Strict Rendering Mode

Build - RPCS3 v0.0.3-3-334327d Alpha
-> LOG
Kurtram
Member


0
5 posts 0 threads Joined: Aug 2017
01-04-2018, 11:34 AM -
#5
In the December progress report it kinda sounds like the game is basically playable but just untested. I tested it again with the newest build, and it is still not really playable. Biggest problem: Low frames at the end of the tutorial and in Survival mode. Besides that, at least for me, the whole screen flickers and when I am using strict rendering mode I basically just get static. And the biggest problem: The map when you press start is still completely white. And sometimes the game just crashes when opening the map.


Attached Files
.7z   RPCS3crash.7z (Size: 288.58 KB / Downloads: 6)
FlynnUOGM
Member


0
15 posts 1 threads Joined: Nov 2017
07-02-2018, 06:48 AM -
#6
(01-04-2018, 11:34 AM)Kurtram Wrote: In the December progress report it kinda sounds like the game is basically playable but just untested. I tested it again with the newest build, and it is still not really playable. Biggest problem: Low frames at the end of the tutorial and in Survival mode. Besides that, at least for me, the whole screen flickers and when I am using strict rendering mode I basically just get static. And the biggest problem: The map when you press start is still completely white. And sometimes the game just crashes when opening the map.

I can get into the game,

it gets to the part where I see a Pomeranian dog and then it freezes after I select survival.
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,696 posts 529 threads Joined: Aug 2017
02-10-2019, 08:14 PM -
#7
rpcs3-v0.0.6-7786-a36d3af3_win64

Im gonna say it's playable, played a few hours with no issues. It doesnt work with with spu llvm.



Attached Files Thumbnail(s)
   

.rar   RPCS3TokyoJungle.rar (Size: 572.19 KB / Downloads: 86)
rikanprodigy
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jul 2019
07-28-2019, 05:02 PM -
#8
Hey everyone,

I've been playing the game casually and on multiple occasions I'm experiencing a random audio cut followed by a sudden crash. There's really no telling when it will happen, but it never fails.

System info:
OS: Windows 10
CPU: i7-3770
GPU: nVidia 980ti
RPCS3 Version: v0.0.6-8424-65134f73

I have attached the log file as well.

Edit: It looks like my log file fails to attach. Maybe the file size is too big? I don't know if I did something wrong. It can be viewed here: https://drive.google.com/open?id=1WY2iyS...dfrHzuhVci I did compress it. I'm not sure what's going on.
This post was last modified: 07-29-2019, 02:29 AM by rikanprodigy. Edit Reason: Log file not attaching
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,696 posts 529 threads Joined: Aug 2017
08-20-2019, 08:41 PM -
#9
Regressed with current master use older build guys.
Tapper
Member


0
42 posts 1 threads Joined: Jun 2018
08-24-2019, 01:28 AM -
#10
Confirmed regression. Tried various 0.0.6-85xx and above builds and there is bad screen flashing during the intro tutorial. No settings fixed it.

Using rpcs3-v0.0.6-8499-9f854dba_win64 -- works normally with no screen flashing during intro tutorial. Was able to play for a long time with no apparent issues.
This post was last modified: 08-24-2019, 02:31 AM by Tapper.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)