Hello There, Guest! Register

Dante's Inferno [BLUS30405]
#1
Quote:F {rsx::thread} class std::runtime_error thrown: Invalid location (offset=0x10, location=0x66626660)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\RSX\RSXThread.cpp:135)
S {Audio Thread} XAudio 2.9 initialized
S {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} SPU: Function detected [0x3f830-0x3f87c] (size=0x4c)
S {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} SPU: Function detected [0x3f960-0x3f9dc] (size=0x7c)
F {SPU[0x2000005] Thread (Job Manager - Job Thread)} class std::runtime_error thrown: Unknown command GETLLAR (cmd=0xd0, lsa=0x3ef80, ea=0x2eea3f00, tag=0x0, size=0x0)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUThread.cpp:500)
F {SPU[0x2000004] Thread (Job Manager - Job Thread)} class std::runtime_error thrown: Unknown command GETLLAR (cmd=0xd0, lsa=0x3ef80, ea=0x2eea3f00, tag=0x0, size=0x0)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUThread.cpp:500)

Video:
OpenGL

Audio:
Convert to 16 bit: false
Dump to file: false
Renderer: XAudio2

Core:
Hook static functions: false
Load liblv2.sprx only: false

Load libraries:
- libadec.prx
- libcelpenc.prx
- libfs.prx
- libpngdec.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsre.prx

PPU Decoder: Interpreter (fast)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Reply
#2
Video: Vulkan
Audio: OpenAl
Rest settings: Default

Managed to play untill 2nd mission. Then it stayed black. It have run arround 30fps in gameplay, while there were video cutscenes, it ran a bit slower (arround 15fps).
Intel Core i7 - 4790k @4.4 Ghz
Asus - Z97 Pro
Asus - GTX970 - Strix
16GB DDR3 @1600
Win 10 Pro x64
Reply
#3
Retested with latest build (default settings).
Works as before, but seems something messed the text in game (menus and prologue) - some parts cant be seen (and ive noticed it with other games too - Devil May Cry HD collection).

Tested this one with default settings. Since its slow (intros lasts long) ive split it to 3 videos. 3rd one is with gameplay.




I think this one could be InGame tagged.

P.S. Im new here, but ive continuosly tested many emulators so far and i must say, you people are doing very nice job. Amazing progress. Cool
Intel Core i7 - 4790k @4.4 Ghz
Asus - Z97 Pro
Asus - GTX970 - Strix
16GB DDR3 @1600
Win 10 Pro x64
Reply
#4
Missing test with master build and RPCS3.log file.
Reply
#5
https://ci.appveyor.com/project/kd-11/rp.../artifacts

kd-11's latest builds fix the crash ingame after the opening boss fight, no go on master


Reply
#6
Any way to speed up or skip videos?
@reznoire - what settings did you use?
Intel Core i7 - 4790k @4.4 Ghz
Asus - Z97 Pro
Asus - GTX970 - Strix
16GB DDR3 @1600
Win 10 Pro x64
Reply
#7
Yeah the videos are crazy slow despite it stating it's 60 FPS
Reply
#8
There is a softlock after you rip off Charons head (the boat) and start to climb the pillars . Freeze every time.

.rar   Dante.part01.rar (Size: 1.17 MB / Downloads: 21)
.rar   Dante.part02.rar (Size: 903.51 KB / Downloads: 12)
Reply
#9
In 25709112 I've managed to get little further but not much. This is the screenshot where the emu froze. After Charons boat and climbing the pillars.
   


Attached Files
.rar   Dante (2).part01.rar (Size: 1.46 MB / Downloads: 16)
.rar   Dante (2).part02.rar (Size: 593.84 KB / Downloads: 17)
Reply
#10
(08-09-2017, 11:48 PM)legend80 Wrote: Yeah the videos are crazy slow despite it stating it's 60 FPS

Any way to fix crazy slow videos? It's really so annoying  .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)