AMY [NPUB30613]
Started by BlackDaemon




10 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
01-25-2017, 06:32 PM -
#1
Tested on recent master build v0.0.1-8-60bd2fb. Shows blackscreen with OpenGL and Vulkan, but sound of intro video can be heard.

Code:
- libadec.prx
- libat3dec.prx
- libatrac3plus.prx
- libatxdec.prx
- libl10n.prx
- libpamf.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libfs.prx
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
02-17-2017, 11:01 PM -
#2
rpcs3-v0.0.1-2017-02-16-ce1738cf_win64

Goes to menu but cant get ingame.
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
02-18-2017, 02:46 AM -
#3
Can't make it work. And can't find libspurs_jq.prx only libspurs_jq.sprx. Is that right ? With some extra lle's it goes intro but with black screen (sound is working).
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
02-18-2017, 12:45 PM -
#4
Use my build and enable write color.
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
02-18-2017, 12:49 PM -
#5
rpcs3-v0.0.1-2017-02-17-65104b59

(02-18-2017, 12:45 PM)digitaldude Wrote: Use my build and enable write color.

With write color buffer it stuck very early after boot. Without "write color" option i can see those pics but can't see your intro pic. So i guess it's version difference.
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
02-18-2017, 07:44 PM -
#6
Guys, why are you posting so big list of lle's using while i got the last result with only 3 ?

Code:
- libfs.sprx
- libspurs_jq.sprx
- libsre.sprx

Looks like original with OpenGl.

Stuck with that.

Code:
U {PPU[0x1000025] Thread (workerThread_3) [0x014aa508]} HLE TODO: Unimplemented syscall sys_fs_lsn_get_cda_size -> CELL_OK
U {PPU[0x1000022] Thread (workerThread_0) [0x014aa508]} HLE TODO: Unimplemented syscall sys_fs_lsn_get_cda_size -> CELL_OK
ZEROx
Guest


 
05-08-2017, 09:34 AM -
#7
Goes ingame now
PPU: Interpreter Fast
SPU: ASMJit
Render: OGL
LLE: lv2
ran the game for a few minutes, killed some npcs, runs pretty well and stable

RPCS3.log
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
05-08-2017, 10:36 AM -
#8
Moving to ingame
pit80
Member


0
32 posts 3 threads Joined: Sep 2017
09-13-2017, 11:59 AM -
#9
(05-08-2017, 09:34 AM)ZEROx Wrote: Goes ingame now
PPU: Interpreter Fast
SPU: ASMJit
Render: OGL
LLE: lv2
ran the game for a few minutes, killed some npcs, runs pretty well and stable

RPCS3.log

"runs pretty well and stable" !? Yeah agree  launched nice. But!
In game 4-8 FPS. Absolutely not nice (( 
This post was last modified: 09-13-2017, 06:41 PM by pit80.
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
11-14-2017, 02:28 PM -
#10
rpcs3-v0.0.4-2017-11-12-0064976c

Just made some screens.


Attached Files Thumbnail(s)
               

.7z   RPCS3.7z (Size: 1.64 MB / Downloads: 9)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)