ssshadowBeyond: Two Souls [BCUS98298]
Started by ssshadow




8 posts in this topic
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
09-10-2016, 11:23 PM -
#1
Always nice to see a high end game like this not instantly crash.

This starts the “SplashScreenThread” with LLE libjpgdec (·W {PPU[0x70000013] Thread (SplashScreenThread) [0x013c9ee4]} sys_fs: sys_fs_stat(path=“/dev_bdvd/PS3_GAME/USRDIR/Misc/SplashScreens/boot.jpg”, sb=*0xd00f8688)) ...but doesn't display anything on OpenGL at least.

Note that all of those missing files in the log do not actually exist on the disc, which works fine on a real PS3.

RPCS3 v0.0.1-20-b4e3d3db

Settings:
OpenGL 1280x720
PPU Decoder: Interpreter (fast)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
XAudio

Perhaps some of these are not needed...
LLE:
- libfiber.prx
- libfont.prx
- libfontFT.prx
- libfreetype.prx
- libfreetypeTT.prx
- libfs.prx
- libjpgdec.prx
- libpngdec.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsail.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx

Log:


Screenshot:

RyanBurnsRed
Member


0
29 posts 3 threads Joined: Sep 2017
10-05-2017, 03:38 AM -
#2
Game displays a white screen immediately on boot, nothing more. Changing between Vulkan and OpenGL has no effect. Same for PPU and SPU decoders. Using v0.0.3-6344 [2017-10-05]
AssassinXPq
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Nov 2017
Wink  11-26-2017, 11:11 AM -
#3
(10-05-2017, 03:38 AM)RyanBurnsRed Wrote: Game displays a white screen immediately on boot, nothing more. Changing between Vulkan and OpenGL has no effect. Same for PPU and SPU decoders. Using v0.0.3-6344 [2017-10-05]
Same
hopeful for this game a lot
Asinine
Moderator
*****


3
1,949 posts 79 threads Joined: Aug 2017
01-06-2018, 05:40 AM -
#4
RPCS3 v0.0.4-6301-d770a423 Alpha
Intro. It may be possible to go ingame, i managed to get ingame for a couple seconds before the game crashed after trying for half an hour, however this is still "intro" until it's more stable.

On first boot it worked with Vulkan until the game crashed a few seconds after the game started, but upon rebooting i could not even reach title screen with vulkan even after clearing shader/llvm and game cache.
Only OpenGL allowed me to progress to the title screen on subsequent boots.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 780.8 KB / Downloads: 9)
Sceptic
Member


0
5 posts 0 threads Joined: Feb 2018
02-22-2018, 11:54 AM -
#5
Got in game until it froze to a still image. Continue does not work, might be because I accidentally restarted emulation when I first managed to start a new game.
RPCS3 might have been busy still, new lines were still being written in the log, but I could not bear the wait any longer.

V0.0.4-6454 Caps:
https://gfycat.com/LavishEnchantedAustraliankelpie
https://gfycat.com/UnnaturalSecondAldabratortoise
https://gfycat.com/GroundedImpureGonolek
https://gfycat.com/SoreSkeletalGardensnake
https://gfycat.com/SmugPastelHake
https://gfycat.com/QuarterlyFrailDrongo
Ani
Administrator
*******


10
3,286 posts 94 threads Joined: Aug 2017
02-22-2018, 03:08 PM -
#6
Make sure to submit a proper report if this is Ingame
Sceptic
Member


0
5 posts 0 threads Joined: Feb 2018
02-22-2018, 03:48 PM -
#7
(02-22-2018, 03:08 PM)Ani Wrote: Make sure to submit a proper report if this is Ingame

Sorry I did not read: https://forums.rpcs3.net/thread-196671.html first. I just signed up and contributed.

I'll do a proper update next time I test it but will not be doing this again any time soon. It quite a bother because of the terrible speed it's having.

By the way, the manual for the game works perfectly already.
This post was last modified: 02-22-2018, 03:50 PM by Sceptic.
MasterTurkey
Member


0
124 posts 51 threads Joined: Feb 2018
03-27-2018, 10:25 AM -
#8
RPCS3 v0.0.5-6592-a36acf49d Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.96 GiB RAM | AVX+ | TSX

Intro. Menu. It keeps crashing at loading screen.

With work around (load on ps3, apply update, install, then transfer files) goes ingame sort of. Gets stuck in a loops just passed the first two scenes. Furthest I've personally been able to get it.

Log file...
https://drive.google.com/file/d/1YCJSzG6...sp=sharing



Screen Shots...

[Image: vlcsnap_2018_03_27_05h20m05s804.png]

Gets stuck in a loop here...

[Image: vlcsnap_2018_03_27_05h20m18s638.png]
This post was last modified: 03-27-2018, 06:37 PM by MasterTurkey.


Attached Files Thumbnail(s)
                               
stride630
Member


0
40 posts 12 threads Joined: Oct 2017
09-29-2018, 05:16 PM -
#9
ingame
rpcs3-v0.0.5-7405-da6ce80f_win64
Vulkan
PPU: LLVM
SPU: ASMJIT
Write Color Buffers
Force CPU blit emulation

Getting ingame seems to be based off luck and it seems to crash soon after going ingame.
Some of the graphical issues are fixed when enabling Force CPU blit emulation in the debug options.
[Image: WUmz6Ur.jpg]
[Image: uVBoWex.jpg]

The log file was done with SPU fast but I was able to get ingame with ASMJIT as well.
This post was last modified: 09-29-2018, 05:28 PM by stride630.


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 2.38 MB / Downloads: 9)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)