After Burner Climax [NPUB30151]
Started by aniruddh




54 posts in this topic
tambre
Guest


 
03-02-2016, 01:16 PM -
#31
(03-02-2016, 07:10 AM)Gundark Wrote: Little help here?
I followed instructions as described in this thread.


windows 10
i5 3570k
8Gb ram
HD 7870
dx12

There seem to be currently some inconsistencies between Nvidia and AMD DX12 drivers.
It would probably be best to find the simplest sample reproduce the issue. A graphics sample from the SDK, which has the problem, could speed up the tracking of the problem.
kd-11
RPCS3 Developer


0
75 posts 1 threads Joined: Aug 2017
03-02-2016, 03:56 PM -
#32
(03-02-2016, 01:16 PM)tambre Wrote:
(03-02-2016, 07:10 AM)Gundark Wrote: Little help here?
I followed instructions as described in this thread.


windows 10
i5 3570k
8Gb ram
HD 7870
dx12

There seem to be currently some inconsistencies between Nvidia and AMD DX12 drivers.
It would probably be best to find the simplest sample reproduce the issue. A graphics sample from the SDK, which has the problem, could speed up the tracking of the problem.

Seems related to this: https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/1510. See https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/1528 for how it also affected GL. Might be a driver bug exposed on the DX12 side though.
flashmozzg
Guest


 
03-02-2016, 11:26 PM -
#33
(03-02-2016, 03:56 PM)kd-11 Wrote:
(03-02-2016, 01:16 PM)tambre Wrote:
(03-02-2016, 07:10 AM)Gundark Wrote: Little help here?
I followed instructions as described in this thread.


windows 10
i5 3570k
8Gb ram
HD 7870
dx12

There seem to be currently some inconsistencies between Nvidia and AMD DX12 drivers.
It would probably be best to find the simplest sample reproduce the issue. A graphics sample from the SDK, which has the problem, could speed up the tracking of the problem.

Seems related to this: https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/1510. See https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/1528 for how it also affected GL. Might be a driver bug exposed on the DX12 side though.

Are you sure it's 1510? I think it worked fine for me with 1511 (but it's "broken" now).
vlj
Guest


 
03-03-2016, 12:36 AM -
#34
"broken" ?
flashmozzg
Guest


 
03-03-2016, 03:09 PM -
#35
(03-03-2016, 12:36 AM)vlj Wrote: "broken" ?
Happens on my hd4600 iGPU too.
https://github.com/RPCS3/rpcs3/issues/1535

Btw. fps on my iGPU isn't considerably lower than on r9 290 so it's even more evidence that there is big bottleneck somewhere.
Gundark
Guest


 
03-19-2016, 08:29 PM -
#36
On build e34b5f1f after selecting aircraft, emulator hangs indefinitely, regardless of backend. Can someone confirm this behavior? I recently installed Crimson 16.3.1, maybe it's related.
sam002fc
Guest


 
05-06-2016, 07:34 AM -
#37
i have tried everything as mentioned but i can hear audio but everything is black :/
My system
i5 4590
16gb ddr3
R9 270Sad
thegamingmau5
Guest


 
05-09-2016, 12:05 PM -
#38
(02-22-2016, 06:50 PM)coolpimp Wrote:
(02-21-2016, 06:42 PM)tambre Wrote:
(02-21-2016, 05:45 PM)coolpimp Wrote: i cant play the game ive tried these settings and everything i have a amd gpu is that the problem its a radeon hd 7970 supports dx12

Post the log or you might as well talk to a wall.

it wont let me attach the log

you should compress it before posting your BIG log, otherwise it will be too big to upload
westnz
Guest


 
05-16-2016, 12:37 AM -
#39
Hi there. new to these forums, but not new to emulation. Been doing it since the 90s with bleem etc but anyway this is driving me nuts I cant figure out how to configure it.

R9 290 4gb
i5 4670k
8gb ram
evo 840 ssd
Windows 10 x64
Latest AMD Drivers

so I believe I have a good enough system, yet all I get is a blank grey screen when it tries to load

core:
ppu fast/spu fast
nothing ticked

graphics:
dx12
nothing ticked

audio on null

I know some libraries are supposed to be ticked I think this is where im having problems I tried ticking the ones in the op but I still get errors

[REMOVED CONSOLE SPAM]

that is the log for all the above options with no libraries ticked.

please help I have a ton of packages on my rebug 4.80.1 ps3 I'd like to test and post results on here.
tambre
Guest


 
05-16-2016, 04:45 AM -
#40
Welcome to the forum!

I have redacted the console "spam"/debug output.
Please read the newcomer's guide, if you haven't already.
When reporting statuses of games or are having problems please read the submission guidelines.
Please keep in mind that many errors/todos aren't really errors or something that might be stopping the game from working. Please post the full log, so we could help.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)