Hello There, Guest! Register

The Undergarden [NPUB30297]
#1
Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.
Reply
#2
(12-05-2014, 09:14 PM)notq Wrote: Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.

This is cool!
Zazhat pobrobui knopki.
Reply
#3
(12-05-2014, 11:00 PM)Ru4slan Wrote:
(12-05-2014, 09:14 PM)notq Wrote: Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.

This is cool!
Zazhat pobrobui knopki.
I tried this already.
Uje Proboval.
Reply
#4
why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines
Reply
#5
(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

Might it be due to your recent pathing issues?
Reply
#6
(12-06-2014, 05:58 PM)tambre Wrote:
(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

Might it be due to your recent pathing issues?

no i fixed it somehow... and i have the demo version, but the game should work the same. here are some screenshots and the log file:
Reply
#7
(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

I don't have any clue why ? Try the trick with fresh unzip the build and recompiler. Maybe some differences in our pc specs can affected on this... I don't know.

P.S I've got the demo too.
Reply
#8
I just add the log. Does anyone knows why it's not reacting by start or x ?
Reply
#9
could some1 test this game? i dont know if its just me, but there is some new stuff displayed
Reply
#10
Displays different broken graphics each time I start it. Never nearly looks as good as the screenshots OP posted though. Freezes after new game, before that the following errors loop forever:

Code:
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_SHADER_PACKER(0x0)
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_TRANSFORM_BRANCH_BITS(0x0)
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_CYLINDRICAL_WRAP(0x0)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)