RPCS3 Forums
The Undergarden [NPUB30297] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: The Undergarden [NPUB30297] (/thread-165354.html)

Pages: 1 2 3


RE: The Undergarden [NPUB30297] - notq - 12-05-2014

Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.



RE: The Undergarden [NPUB30297] - Ru4slan - 12-05-2014

(12-05-2014, 09:14 PM)notq Wrote: Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.

This is cool!
Zazhat pobrobui knopki.



RE: The Undergarden [NPUB30297] - notq - 12-06-2014

(12-05-2014, 11:00 PM)Ru4slan Wrote:
(12-05-2014, 09:14 PM)notq Wrote: Not all games suffer from "one time show" Big Grin

When i try press start or x nothing happens.

This is cool!
Zazhat pobrobui knopki.
I tried this already.
Uje Proboval.



RE: The Undergarden [NPUB30297] - Ekaseo - 12-06-2014

why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines



RE: The Undergarden [NPUB30297] - tambre - 12-06-2014

(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

Might it be due to your recent pathing issues?



RE: The Undergarden [NPUB30297] - Ekaseo - 12-06-2014

(12-06-2014, 05:58 PM)tambre Wrote:
(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

Might it be due to your recent pathing issues?

no i fixed it somehow... and i have the demo version, but the game should work the same. here are some screenshots and the log file:



RE: The Undergarden [NPUB30297] - notq - 12-06-2014

(12-06-2014, 05:56 PM)Ekaseo Wrote: why does it not show me the same stuff as you show in your screenshots? i have only a bunch of errors and it displays just some colorfull lines

I don't have any clue why ? Try the trick with fresh unzip the build and recompiler. Maybe some differences in our pc specs can affected on this... I don't know.

P.S I've got the demo too.



RE: The Undergarden [NPUB30297] - notq - 12-07-2014

I just add the log. Does anyone knows why it's not reacting by start or x ?



RE: The Undergarden [NPUB30297] - Ekaseo - 12-27-2014

could some1 test this game? i dont know if its just me, but there is some new stuff displayed



RE: The Undergarden [NPUB30297] - ssshadow - 12-27-2014

Displays different broken graphics each time I start it. Never nearly looks as good as the screenshots OP posted though. Freezes after new game, before that the following errors loop forever:

Code:
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_SHADER_PACKER(0x0)
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_TRANSFORM_BRANCH_BITS(0x0)
RSX: E {RSXThread} TODO: CELL_GCM_NV4097_SET_CYLINDRICAL_WRAP(0x0)