Hello There, Guest! Register

TNT Racers [NPEB00221]
#1
Spams a lot of spurs from sound thread.
There's also a black texture in RSX debugger.

Log:
http://rghost.net/57442349
Reply
#2
Using latest master (5911b3c)

PPU interpreter2
SPU interpreter_fast
DX12
1280x720
OpenAL

LLE:
cell_Sre

http://www.youtube.com/watch?v=U8DJJl4HyvY

Could someone have a look at it to possibly see what could the issue be? (flickering stuff at the menu and missing textures ingame)
Using AMD R9 280X.
Testing the game with Microsoft Basic Renderer breaks everything literally, I don't have an Nvidia recent GPU to test with.

This could also be moved to Intro/Half-Playable I think.
Reply
#3
[4ed91d4c]
Settings:
-PPU - Interpreter 2
-SPU - Interpreter ASMJIT
-DX12
-1280x720
-VSync
-XAudio
LLE :
CellSre_Library v1.1

Nvidia GPU :

Reply
#4
Intro To Level 1 Game Freeze

Core :
PPU Interpreter (fast)
SPU Recompiler (ASMJIT)
Hook Static Function ---> Select


LLE:
LibSre.prx

Video:
OpenGL
Resolution 720*480
Write Color Buffers ---> Select

Audio:
XAudio2



Reply
#5
Another duplicated thread..
Merging.
Reply
#6
Freezes with an RSX methods error, otherwise it looks playable. Needs a retest when this is fixed.

E {rsx::thread} RSX: Invalid RSX method 0x34 (arg=0x5)
(in file Emu\RSX\rsx_methods.cpp:45)
Reply
#7
RPCS3 v0.0.4-6270-a6208d2b Alpha
Playable. Played all the normal challenges and most of the turbo challenges.

No issues apart from randomly not having audio on first run and having to relaunch.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 434.57 KB / Downloads: 2)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)