Hello There, Guest! Register

Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614]
with latest revision akradeo doesn't work. lots of write 32 and 64 null block errors
Reply
Total black screen and cannot start at all with null blocks writing ? Or can ingame but crash?

[raven02]
Reply
(05-23-2014, 11:57 PM)jacky400 Wrote: Total black screen and cannot start at all with null blocks writing ? Or can ingame but crash?

[raven02]

it does work for me without problems at 15-17fps. try to set core to interpreter & disasm, maybe it will help
Reply
Alright. That's good to hear it works good.
Reply
i have tried nearly everything. i doesn't work unfortunatelyHuhHuhHuh
Reply
(05-24-2014, 01:55 PM)metallicafor Wrote: i have tried nearly everything. i doesn't work unfortunatelyHuhHuhHuh

Which games ?Terraria or Arkedo Series - 02 Swap ?
Reply
arkedo swap 02

ok i do now whats problem is. do i need ps3 to decrypt key.edat?

i do only poses original ps3 games, my ps3 burn down due to amount of hours i spend on it.ehheheh
Reply
With cellSaveDataAutoLoad2 this (and the two other Arkedo games as well) has regressed and no longer goes anywhere. When the game starts you get the message below. Pressing yes or no makes no difference, all you get is a black screen and ~50 fps. This is with no save file present, the game shouldn't have a problem with this.

[Image: e14HKdf.png]

From the log:

Quote:[! : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x001ea01c]]: *** New PPU Thread [SNKAutoLoad] (): id = 194
[W : PPU[194] Thread (SNKAutoLoad)[0x0007d088]]: cellSysutil warning: cellSaveDataAutoLoad2(version=0, dirName_addr=0x30161a24, errDialog=0, setBuf=0xd0060dd0, funcList=0x80478, funcStat=0x80480, funcFile=0xffffffff, container=0, userdata_addr=0x0)
[W : PPU[194] Thread (SNKAutoLoad)[0x0007d088]]: cellSaveDataAutoLoad2: Couldn't find save entry (NPEB00614DATA)
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VIEWPORT_OFFSET: 44200000
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VIEWPORT_OFFSET: 44200000
[W : RSXThread]: NV4097_NO_OPERATION
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VIEWPORT_OFFSET: 44200000
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VIEWPORT_OFFSET: 44200000
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VERTEX_ATTRIB_INPUT_MASK: 109
[W : RSXThread]: NV4097_SET_VERTEX_ATTRIB_OUTPUT_MASK: 4025
[W : RSXThread]: NV4097_SET_TEX_COORD_CONTROL
[W : RSXThread]: NV4097_INVALIDATE_L2: 1
...
Reply
For the record it was fixed now.
Reply
(06-03-2014, 11:35 PM)ssshadow Wrote: For the record it was fixed now.

yeah... still does not work, no matter what option you choose, it will stay at black screen and 30-40 fps
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)