No More Heroes: Heroes' Paradise [BLES01101]
Started by BlackDaemon




12 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


2
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
02-02-2017, 04:18 AM -
#1
Tested on recent master build v0.0.1-9eba0ac5 (PR #2317). Shows a few intros and asking for PS Eye with PS Move.

LLE used
Code:
- libadec.prx
- libat3dec.prx
- libatrac3plus.prx
- libatxdec.prx
- libl10n.prx
- libpamf.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx
xAgentG
Unregistered


 
03-22-2017, 07:02 PM -
#2
RPCS3 v0.0.2-7-a230c7f Alpha

OpenGL

Shows intro logos and gets stuck with the controller message shown in the screenshot below.


Load required libraries: Check
Ani
Administrator
*******


16
4,275 posts 105 threads Joined: Aug 2017
03-23-2017, 04:51 PM -
#3
Duplicated thread.
Merging.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
Blast Processing
Member


1
110 posts 21 threads Joined: Aug 2017
05-26-2017, 08:31 AM -
#4
This game is now running in-game. I don't have a log for this game right now since i'm not by my computer, but i'll upload one as soon as I can.


Solstar82
Unregistered


 
08-18-2017, 09:25 AM -
#5
(05-26-2017, 08:31 AM)blastprocessing Wrote: This game is now running in-game. I don't have a log for this game right now since i'm not by my computer, but i'll upload one as soon as I can.


which settings did you used?it still complains about the controller
Sakimotor
Member


0
6 posts 0 threads Joined: Aug 2017
11-26-2017, 12:19 PM -
#6
(08-18-2017, 09:25 AM)Solstar82 Wrote:
(05-26-2017, 08:31 AM)blastprocessing Wrote: This game is now running in-game. I don't have a log for this game right now since i'm not by my computer, but i'll upload one as soon as I can.


which settings did you used?it still complains about the controller

Use this to emulate the DS4 Controller https://github.com/nefarius/ViGEm/releases/latest
UltrAngel
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Sep 2018
09-16-2018, 12:45 PM -
#7
(11-26-2017, 12:19 PM)Sakimotor Wrote:
(08-18-2017, 09:25 AM)Solstar82 Wrote:
(05-26-2017, 08:31 AM)blastprocessing Wrote: This game is now running in-game. I don't have a log for this game right now since i'm not by my computer, but i'll upload one as soon as I can.


which settings did you used?it still complains about the controller

Use this to emulate the DS4 Controller https://github.com/nefarius/ViGEm/releases/latest
damn, I can't run this get, I always get the OpenGL fatal error, please help
MilkManEX
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Jan 2019
01-25-2019, 05:04 AM -
#8
Just finished the game. It's fully playable. Frame pacing gets real bad during long corridors, but there don't seem to be any graphical issues.

rpcs3-v0.0.5-7742-afeacc17_win64

log file here: https://www.pastiebin.com/5c4a97fa783d0

           
Arsenal
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Feb 2019
02-07-2019, 10:54 PM -
#9
(01-25-2019, 05:04 AM)MilkManEX Wrote: Just finished the game. It's fully playable. Frame pacing gets real bad during long corridors, but there don't seem to be any graphical issues.

rpcs3-v0.0.5-7742-afeacc17_win64

log file here: https://www.pastiebin.com/5c4a97fa783d0

I tested on the latest build and it's stuck at "loading precompiled shaders from disk" screen.

Removing PPU, SPU caches doesn't help.

Attachment is the log file.
kingvit
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Feb 2019
02-15-2019, 03:14 PM -
#10
(02-07-2019, 10:54 PM)Arsenal Wrote:
(01-25-2019, 05:04 AM)MilkManEX Wrote: Just finished the game. It's fully playable. Frame pacing gets real bad during long corridors, but there don't seem to be any graphical issues.

rpcs3-v0.0.5-7742-afeacc17_win64

log file here: https://www.pastiebin.com/5c4a97fa783d0

I tested on the latest build and it's stuck at "loading precompiled shaders from disk" screen.

Removing PPU, SPU caches doesn't help.

Attachment is the log file.

I get constant freezes of RPCS3 on passing the 2nd checkpoint of the first level. 
Rig - GTX1070 Laptop, 16GB RAM, Intel i7-6700. 
Settings - Vulkan, 720p, fixed 30fps, Write Color Buffers, Automatically Load Required Libraries.

Any suggestions? Thx in advance.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)