flOw [NPUA80001]
Started by BlackDaemon




19 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


2
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
04-26-2014, 10:26 AM -
#1
Shows some texture in RSX debugger.
Notes: debug update was used.
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
04-26-2014, 06:08 PM -
#2
BlackDaemon, ?_?...? ???? ???? flow, ?? ? ?? ????? ??????? ? RSX-Debugger'?
???? ?? ?????????...)

spam to BlackDaemon: ?????? ?????? ? emuplace,Darkriot)
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
04-26-2014, 08:10 PM -
#3
(04-26-2014, 06:08 PM)fenix0082 Wrote: BlackDaemon, ?_?...? ???? ???? flow, ?? ? ?? ????? ??????? ? RSX-Debugger'?
???? ?? ?????????...)

spam to BlackDaemon: ?????? ?????? ? emuplace,Darkriot)

Same game code though? NPUA80001?
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
04-27-2014, 02:59 AM -
#4
(04-26-2014, 08:10 PM)ssshadow Wrote: Same game code though? NPUA80001?

yes =) - http://puu.sh/8p2He.jpg
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 05:29 PM -
#5
new textures in RSX debugger.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 10:40 PM -
#6
(06-18-2014, 05:29 PM)fenix0082 Wrote: new textures in RSX debugger.

Looks like the game is running here, does write color and depth buffer make anything show up? Made Braid work where it previously only displayed textures in the RSX debugger. Also skip pamf.
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-19-2014, 04:05 PM -
#7
(06-18-2014, 10:40 PM)ssshadow Wrote:
(06-18-2014, 05:29 PM)fenix0082 Wrote: new textures in RSX debugger.

Looks like the game is running here, does write color and depth buffer make anything show up? Made Braid work where it previously only displayed textures in the RSX debugger. Also skip pamf.

When I waited 15 minutes loading, I saw in log that it requires two fonts.
And i see all time in log this:

Quote:[E : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00ee9070]]: Unknown function 0xf843818d

Soo, white screen...(
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-20-2014, 05:51 AM -
#8
(06-19-2014, 06:17 PM)AlexAltea Wrote:
(06-19-2014, 04:05 PM)fenix0082 Wrote: And i see all time in log this:
Quote:[E : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00ee9070]]: Unknown function 0xf843818d

Just cellSpurs. I just pushed a mini-commit for displaying the functions again. Sorry for not doing anything more useful these days. I'm busy with shit.

(It's okay, Captain Jack Sparrow) Big Grin
ps0ne
Member


0
304 posts 59 threads Joined: Oct 2017
01-11-2015, 08:53 PM -
#9
I ran this game today and i saw more blue EULA screens in rsx debugger (same as in first post). While game advanced, the rest textures were corrupted.
Log might be intersting
BlackDaemon
Moderator
*****


2
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
01-08-2016, 06:29 PM -
#10
Goes ingame on recent master build, but doesn't react on controls properly. Some of intros displays broken. Requires libSre LLE'd.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)