BrodyquesterDrakengard 3 extreme audio stutter problem
Started by Brodyquester




1 posts in this topic
Brodyquester
Member


0
1 posts 1 threads Joined: Apr 2021
04-17-2021, 04:00 AM -
#1
Hey there! I recently downloaded the emulator and the first game that i tested was Drakengard 3 [EU] and from the moment i boot up the game there's this audio stutter that keeps cutting in and out constantly which only gets lessened when i look at a wall. The moment i continue looking elsewhere the issue is back and even if i only use my blade it continues. I uploaded a video showing the issue:
https://youtu.be/Wefue5l185g 
I followed the Quickstart guide and have a GTX 1050 Ti with AMD A10-7860K proccesor.
Downloaded the lastest build and tried a couple of Cpu/Gpu configuration that was recommended online but nothing seems to solve it.
 There's a lot of "Sys_fs_stat' failed with 0x800 10006:Cell_Enoent" Errors that say something about "Uncompressed_Size" 
The serial number of the game is NPEB01407
 The log files are attached to this post
Ani
Administrator
*******


11
3,724 posts 96 threads Joined: Aug 2017
04-17-2021, 08:58 AM -
#2
Use SPU LLVM, it's the default for a reason
Either way, your CPU is too weak, way below RPCS3 recommended requirements
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)