Trent2LuigiCastlevania: Lords of Shadow [BLUS30999] Unresponsive Menus and low frames
Started by Trent2Luigi




4 posts in this topic
Trent2Luigi
Member


0
5 posts 2 threads Joined: Jun 2020
Bug  06-12-2020, 04:30 AM -
#1
So, I was about to play this game this game normally until I tryed to play C:LoS 1, which was suck at 16 FPS and wouldn't accept my controls. Now, I push start, it works, try to push x, it doesn't work, or rather, it works very rarely... Can I please get some help with this?
Ani
Administrator
*******


11
3,574 posts 96 threads Joined: Aug 2017
06-12-2020, 08:15 PM -
#2
https://github.com/RPCS3/rpcs3/wiki/How-...or-Support
Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, Manjaro Linux
 Laptop:
Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      Manjaro Linux
Trent2Luigi
Member


0
5 posts 2 threads Joined: Jun 2020
06-13-2020, 12:57 AM -
#3
Ok, it was the interpreter that made the game work, if anyone else has this problem as well.
This post was last modified: 06-13-2020, 12:59 AM by Trent2Luigi.
Trent2Luigi
Member


0
5 posts 2 threads Joined: Jun 2020
05-04-2021, 03:35 PM -
#4
Ani Now I'm having the same problem again, but nothing I do is fixing it. It worked perfectly before, the first start up after a long while, and it worked perfectly. But loading it again after that gives me the same problem... 16 frames when I've been getting higher frames, can open the book, but then you can't past the message about auto saving. Can I get some actual help instead of a link this time?...
Ani
Administrator
*******


11
3,574 posts 96 threads Joined: Aug 2017
05-04-2021, 03:37 PM -
#5
When you follow the guide to submit a support request, yes
Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, Manjaro Linux
 Laptop:
Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      Manjaro Linux


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)