Hello There, Guest! Register

Demon Souls on 0.0.10.x
#1
I wondered how updating from .9 to .10 has affected playback in Demon Souls
Since updating I can't get past first loading screen
Running an i7 4790 & AMD 5700xt
Reverting back to .9 is absolutely fine but hoped there would be some gains if I get it to work
Reply
#2
(05-23-2020, 03:42 PM)czr Wrote: I wondered how updating from .9 to .10 has affected playback in Demon Souls
Since updating I can't get past first loading screen
Running an i7 4790 & AMD 5700xt
Reverting back to .9 is absolutely fine but hoped there would be some gains if I get it to work
I have a problem with Demon's Souls in the latest version of RPCS3. I don't know if it the same, but when i'm playing the game have several drops in the Frames, but when i open something else the game have a very smooth performance, even 60fps+ with the patch. But this only when i have another document or chrome or anything else. 

Why the game is very smooth in background? 

Thank you so much.
Reply
#3
Doesn't seem related, I can't get passed loading
Running the latest fps patch but removing this doesn't affect. Tried all sorts of config and always get the same result. Also cleared cache
Undecided
Reply
#4
(05-25-2020, 05:27 PM)czr Wrote: Doesn't seem related, I can't get passed loading
Running the latest fps patch but removing this doesn't affect. Tried all sorts of config and always get the same result. Also cleared cache
Undecided

So weird, maybe someone else can help us. Try with a clean copy of the emulator, download the latest version and the firmware and try the game.

In my case I don't understand why the game fall to 10fps or less, but in background goes very smooth.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)