CypherScreenshots Not Functioning Properly?
Started by Cypher




2 posts in this topic
Cypher
Member


0
3 posts 2 threads Joined: Oct 2019
05-08-2020, 05:37 AM -
#1
Not sure if anyone's noticed this before, but if you take a screenshot, either with a screenshotting program or with print screen, the cap is never of anything you're actually on. I tried tried it on a game while actively playing, and the screen grab was that of the shader compilation that runs before the game boots. If I do it again, it might be a grab from several frames in the past. I literally have to mash print screen a bunch of times in order to get a more up to date screenshot.

I haven't come across this in any native PC games or other emulators at all.
Ani
Administrator
*******


11
3,633 posts 96 threads Joined: Aug 2017
05-08-2020, 06:17 AM -
#2
Use native screenshots (F12)

I don't get that issue when taking OS level screenshots on Manjaro though
This post was last modified: 05-08-2020, 06:18 AM by Ani.
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Cypher
Member


0
3 posts 2 threads Joined: Oct 2019
05-08-2020, 08:39 PM -
#3
(05-08-2020, 06:17 AM)Ani Wrote: Use native screenshots (F12)

I don't get that issue when taking OS level screenshots on Manjaro though
I thought there was a emulator level screenshot function, but I pressed damn near every button on my keyboard and there wasn't anything in the settings, so I went the other route. Thanks for letting me know.

And it might be a Windows 10 issue.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)