Hello There, Guest! Register

Lollipop Chainsaw. Red shadow
#1
Bug 
As soon as I started a new game, I encountered a bug. Everything is red as in this screenshot.

I saw on youtube that others do not have such a problem. I hope my message will be seen by developers!


I have the following computer configuration
Processor-intel i9 9900K
Video-Radeon RX 5700XT
Reply
#2
Missing screenshot, but probably AF on non-Auto value is causing it. Either that or MSAA needs to be disabled due to GPU driver bugs on that GPU arch.
Reply
#3
(03-25-2020, 06:17 PM)Ani Wrote: Missing screenshot, but probably AF on non-Auto value is causing it. Either that or MSAA needs to be disabled due to GPU driver bugs on that GPU arch.

I attached a link to the screenshot, maybe the forum deleted it.
I just attached an attachment.
Reply
#4
There is still no attachment
Missing log file as well
Reply
#5
https://2.downloader.disk.yandex.ru/prev...=3814x1990


RPCS3 v0.0.9-10023-158e34fa Alpha | HEAD | Firmware version: 4.85
Genuine Intel® CPU 0000 @ 3.10GHz | 16 Threads | 15.93 GiB RAM | TSC: Bad | AVX+ | TSX-FA
S UPDATER: RPCS3 is up to date!
E RSX: Your GPU does not support alpha-to-one for multisampling. Graphics may be inaccurate when MSAA is enabled.
S GUI: Boot successful.


______________
Am I right, this is all about the MSAA?
Reply
#6
This link doesn't work for me, use a reputable service like imgur for screenshots and gdrive or dropbox or mega for log file

I already asked above to test with AF on Auto and/or with MSAA off to see if that fixes it
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)