Hello There, Guest! Register

Vulkan check timeout
#1
Hi fellas. I just updated my RPCS3 to v0.0.6-8331 Alpha [2019-07-06] from an older version (a couple of months old).

Since updating, I get a error whenever I start the emulator;

Vulkan check timeout, then Vulkan device enumeration, unhandled exception.

What could possibly cause this? All my drivers are up to date and working fine.
Reply
#2
What GPU, what GPU driver, what OS
Reply
#3
Sorry. RTX 2080, driver 430.86 (latest official), Windows 10 Pro 1903
Reply
#4
(07-07-2019, 05:45 PM)Muyfa666 Wrote: Hi fellas. I just updated my RPCS3 to v0.0.6-8331 Alpha [2019-07-06] from an older version (a couple of months old).

Since updating, I get a error whenever I start the emulator;

Vulkan check timeout, then Vulkan device enumeration, unhandled exception.

What could possibly cause this? All my drivers are up to date and working fine.
I'm having the same problem.
Reply
#5
Use DDU and reinstall your GPU drivers
If you had an older card with drivers from a different vendor (e.g. AMD) uninstall them as well with DDU
Reply
#6
(07-10-2019, 12:56 PM)Ani Wrote: Use DDU and reinstall your GPU drivers
If you had an older card with drivers from a different vendor (e.g. AMD) uninstall them as well with DDU

No difference, sorry to say.
Reply
#7
This is not an RPCS3 issue, it's a driver issue that happens to many people

Run vulkaninfo on your terminal and see whether it completes
Post the output of the command in an attached text file or if it's not too big just paste to the post
Reply
#8
(07-10-2019, 07:53 PM)Ani Wrote: This is not an RPCS3 issue, it's a driver issue that happens to many people

Run vulkaninfo on your terminal and see whether it completes
Post the output of the command in an attached text file or if it's not too big just paste to the post

Tried it twice now. I still get the error.

EDIT: There is definetly something wrong with Vulkan in my drivers. Haven't figured it out yet. :-(

EDIT2: Doh! I found out the problem. I had my iGPU disabled (for some reason), and this messed up everything. When I enabled it, everything works again. #im-a-schmuck
Reply
#9
(07-10-2019, 07:53 PM)Ani Wrote: This is not an RPCS3 issue, it's a driver issue that happens to many people

Run vulkaninfo on your terminal and see whether it completes
Post the output of the command in an attached text file or if it's not too big just paste to the post
Can I give you mine to help solve my problem ? Thanks in avance.

PS: I can't upload .word or .text in attachment :/

So here is the file : https://www.zeta-uploader.com/1319134560
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)