CitanIssues with RPC3
Started by Citan




9 posts in this topic
Citan
Member


0
5 posts 1 threads Joined: Mar 2019
03-13-2019, 05:36 PM -
#1
Greetings.



When I try to start RPC3, it gives me this message.

"The procedure entry point
[email protected]@@[email protected]@B could not be located in the dynamic link library:
C:\Users\Patrick-No3\Documents\Qt5Qml.dll.
Ani
Administrator
*******


11
3,690 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-14-2019, 05:37 PM -
#2
You need to extract all DLLs properly
Try placing RPCS3 in other directory other than ~/Documents directly
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Citan
Member


0
5 posts 1 threads Joined: Mar 2019
03-17-2019, 07:49 PM -
#3
It worked, thanks a lot. But I ran into another problem.

When i try installing the PUP file with Peazip, it says "Archive cannot be read. Would you like to use a password?"

UPDATE: Solved the issue by using the PS3 PUP Extractor.
This post was last modified: 03-17-2019, 08:55 PM by Citan.
Ani
Administrator
*******


11
3,690 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-17-2019, 11:51 PM -
#4
PUP files can only be extracted using the emulator or any other specialized PS3 tool
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Citan
Member


0
5 posts 1 threads Joined: Mar 2019
03-18-2019, 01:09 AM -
#5
(03-17-2019, 11:51 PM)Ani Wrote: PUP files can only be extracted using the emulator or any other specialized PS3 tool

I ran into an issue yet again.

I was watching a step-by-step video on how to setup RPCS3. I then saw the user installing the PKG game files. I tried to do the same, but it didn't work.
Ani
Administrator
*******


11
3,690 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-18-2019, 02:19 AM -
#6
Read Quickstart Guide, ask what parts you don't understand and/or are stuck on
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Citan
Member


0
5 posts 1 threads Joined: Mar 2019
03-18-2019, 03:30 AM -
#7
As I was about to load a game, this error shows up:

[Image: Sans%20titre_zps3e6zl73k.jpg.html]


Attached Files Thumbnail(s)
   
Ani
Administrator
*******


11
3,690 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-18-2019, 03:15 PM -
#8
Need log file as indicated in support guidelines
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
Citan
Member


0
5 posts 1 threads Joined: Mar 2019
03-19-2019, 06:40 AM -
#9
Is this it?
This post was last modified: 03-19-2019, 06:41 AM by Citan.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 7.69 KB / Downloads: 1)
Ani
Administrator
*******


11
3,690 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-19-2019, 12:33 PM -
#10
Seems that you're missing game param information, and possibly other files
Verify your disc dump using the PS3 ISO REBUILDER on the Quickstart Guide, it may be corrupted
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)