Hello There, Guest! Register

Cant Run Nier Replicant
#1
There is only a white screen to run the game. I don't know much about it. Please help me find it. These are all Google translations. I am not good at English. I am sorry.
Windows 10 1803
Reply
#2
Missing log file, system specs..
https://github.com/RPCS3/rpcs3/wiki/How-...or-Support
Reply
#3
(01-11-2019, 08:42 AM)Ani Wrote: 缺少日志文件,系统规格..
https://github.com/RPCS3/rpcs3/wiki/How-...or-Support
我记得我上传了这张照片。
sry S HLE:重新连接XInput设备0

S LDR:启动成功。
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)} SPU:SPU重编译器运行时(ASMJIT)已初始化...
U {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04b9fe64]} sys_prx TODO:_sys_prx_register_module()
U {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba00bc]} sys_prx TODO:_sys_prx_register_library(library = * 0x4ba26a0)
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba09ac]} sys_prx:已加载模块:/dev_flash/sys/external/libsysmodule.sprx
U {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04be3d8c]} HLE TODO:未实现的系统调用sys_ss_access_control_engine - > CELL_OK
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba09ac]} sys_prx:已加载模块:/dev_flash/sys/external/libgcm_sys.sprx
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba09ac]} sys_prx:已加载模块:/dev_flash/sys/external/libsre.sprx
U {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba061c]} sys_prx TODO:_sys_prx_register_module()
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba09ac]} sys_prx:已加载模块:/dev_flash/sys/external/libfs.sprx
S {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04ba09ac]} sys_prx:已加载模块:/dev_flash/sys/external/libresc.sprx
U {PPU [0x1000000]线程(main_thread)[0x04b70830]} cellSysutil TODO:cellVideoOutConfigure(videoOut = 0,config = * 0xd0080808,option = * 0x0,waitForEvent = 0)
F {PPU [0x100000e]线程(cglu_render)[0x04c80a40]} MEM:访问冲突读取位置0x0

(01-11-2019, 08:42 AM)Ani Wrote: Missing log file, system specs..
https://github.com/RPCS3/rpcs3/wiki/How-...or-Support

CPU:I5 6500 
GPU:GTX 1060 6G 
OS:Windows 10 1803 
RAM:16G DDR4 2400 
GPU Drivers' version:417.35
Reply
#4
That's not a log file, read the guidelines I linked you, they specifically mention not to copy paste random output from the emulator.

Also, read the forum rules pinned on every subforum.
English only, don't translate the log file.
Reply
#5
(01-11-2019, 10:51 AM)Ani Wrote: That's not a log file, read the guidelines I linked you, they specifically mention not to copy paste random output from the emulator.

Also, read the forum rules pinned on every subforum.
English only, don't translate the log file.

ok sry

(01-11-2019, 10:51 AM)Ani Wrote: That's not a log file, read the guidelines I linked you, they specifically mention not to copy paste random output from the emulator.

Also, read the forum rules pinned on every subforum.
English only, don't translate the log file.

I have not responded to uploading attachments? ? I don't know if I uploaded it.
Reply
#6
There's no uploaded attachment on any of your posts
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)