UltraRangerGod Of War Collection [BCUS98229] running extremely slow?
Started by UltraRanger




5 posts in this topic
UltraRanger
Member


0
4 posts 1 threads Joined: Jun 2018
06-12-2018, 01:57 AM -
#1
CPU: i7 4790k
GPU: GTX 1080 Ti
OS: Windows 10 x64
RAM: 16GB
Nvidia Driver: 398.11
Build: 6931

I've been struggling to make God of War Collection to work properly.

This game should be able be run at 60FPS, even at 4K. But in default settings it's running at 30FPS~ish. For the past day I've been trying to configure or even switch versions, but whatever what version of RPCS3 I ran and whatever configuration I tried (OpenGL, Vulkan all getting 30FPS) it's all running at around 30FPS in fighting, sometimes even worse.

Log in MEGA link: https://mega.nz/#!YfIA2YCY!8tQXFRQneRwAz...4yV8Tz4A8o

Please help.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Ani
Administrator
*******


11
3,700 posts 96 threads Joined: Aug 2017
06-12-2018, 04:54 PM -
#2
Missing log file, read the support guidelines pinned on this subforum
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
UltraRanger
Member


0
4 posts 1 threads Joined: Jun 2018
06-12-2018, 06:10 PM -
#3
Sorry, was compressing it into zip, that's why I couldn't upload it. It's updated now.


Attached Files
.rar   log 20180611 BCUS98229.rar (Size: 6.67 KB / Downloads: 2)
Ani
Administrator
*******


11
3,700 posts 96 threads Joined: Aug 2017
06-12-2018, 07:12 PM -
#4
You still didn't upload a log file (RPCS3.log), that's a txt with copy paste from the emulator's log console
The support guidelines at https://github.com/RPCS3/rpcs3/wiki/How-...or-Support clearly explain this
This post was last modified: 06-12-2018, 07:13 PM by Ani.
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
UltraRanger
Member


0
4 posts 1 threads Joined: Jun 2018
06-12-2018, 08:07 PM -
#5
Very sorry about this, first time posting. I've updated the correct document. Thank you very much for your patience.


Attached Files
.rar   log 20180612.rar (Size: 53.52 KB / Downloads: 2)
UltraRanger
Member


0
4 posts 1 threads Joined: Jun 2018
06-13-2018, 10:54 PM -
#6
So I've switch back to Build 6541 and it's getting 60FPS again. Something must be harming the performance of this game in recent builds.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)