alirezaesAudio issues with Demon's souls inside linux
Started by alirezaes




1 posts in this topic
alirezaes
Member


0
2 posts 1 threads Joined: Apr 2018
05-30-2018, 03:14 PM -
#1
Hi.
I'm trying to run Demon's souls with lates linux build. But sound glitches are making it literally unplayble.
What I've tried so far:
 - Alsa, PulseAudio and OpenAl
 - Overclocking CPU up to 4.6 GHz.
 - trying all configs. SPU, PPU, Renderer API and ....

my specs:
  - Intel core i5 6600k
  - GTX 1060 6GB
  - 16 GB RAM
  - Archlinux + appimage
When running it, the console spams these:
Code:
[color=#ff6000]U {PPU[0x1000017] Thread (NexusRevolution Main) [0x00a67f94]} sceNp TODO: sceNpManagerGetNpId(npId=*0xd0378864)[/color]
[color=#ff6000]U {PPU[0x1000017] Thread (NexusRevolution Main) [0x00e13e64]} sceNp TODO: sceNpManagerGetOnlineName(onlineName=*0xd0378888)[/color]
[color=#ff6000]U {PPU[0x1000017] Thread (NexusRevolution Main) [0x00e13e74]} sceNp TODO: sceNpManagerGetAvatarUrl(avatarUrl=*0xd03788bc)[/color]

And when I stop emulation it prints these
Code:
E {PPU[0x1000011] Thread (_sys_MixerChStripMain) [0x0154e5a4]} Stat: 'sys_lwmutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [x66368]
E {PPU[0x1000011] Thread (_sys_MixerChStripMain) [0x0154e5a4]} Stat: 'sys_lwmutex_lock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [x66368]
E {PPU[0x1000013] Thread (_cellsurMixerMain) [0x01549ec4]} Stat: 'sys_mutex_lock' failed with 0x80010008 : CELL_EDEADLK [x8294]
E {PPU[0x1000013] Thread (_cellsurMixerMain) [0x01549ec4]} Stat: 'sys_lwmutex_lock' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [x33184]
E {PPU[0x1000013] Thread (_cellsurMixerMain) [0x01549ec4]} Stat: 'sys_lwmutex_unlock' failed with 0x80010009 : CELL_EPERM [x33184]
Any Ideas?
Ani
Administrator
*******


11
3,700 posts 96 threads Joined: Aug 2017
06-02-2018, 01:36 AM -
#2
Audio "loop" is known when it's not running at an ideal performance
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)