LordSnowDemon's Souls stuck at "loading precompiled shaders..."
Started by LordSnow




2 posts in this topic
LordSnow
Member


0
3 posts 1 threads Joined: May 2018
05-28-2018, 08:38 PM -
#1
Everytime I run the game with vulkan renderer I get a "loading precompiled shaders from disk... loading pipeline object 1 of 1" and it never progress.

My Specs:
i7 8700k 3.70GHz
GTX 1080
16GB RAM
Windows 10 64bit

Log attached.

Update: I downloaded another version of the game and it worked, from BLUS30443 to BLES00932, but the game crashes every time in the tutorial after the first or few kills.
This post was last modified: 05-29-2018, 01:22 PM by LordSnow.


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 66.55 KB / Downloads: 6)
alirezaes
Member


0
2 posts 1 threads Joined: Apr 2018
05-30-2018, 04:33 PM -
#2
(05-28-2018, 08:38 PM)LordSnow Wrote: Everytime I run the game with vulkan renderer I get a "loading precompiled shaders from disk... loading pipeline object 1 of 1" and it never progress.

My Specs:
i7 8700k 3.70GHz
GTX 1080
16GB RAM
Windows 10 64bit

Log attached.

Update: I downloaded another version of the game and it worked, from BLUS30443 to BLES00932, but the game crashes every time in the tutorial after the first or few kills.

Try an older build. I'm using 6697 for demon's souls.
its a bug and is not fixed till now
LordSnow
Member


0
3 posts 1 threads Joined: May 2018
05-31-2018, 02:21 AM -
#3
(05-30-2018, 04:33 PM)alirezaes Wrote: Try an older build. I'm using 6697 for demon's souls.
its a bug and is not fixed till now

It actually worked thanks man Heart .
you can close this thread now


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)