QOTSANINSOADKORNArtemis Cheat [ARTPS3001]
Started by QOTSANINSOADKORN




9 posts in this topic
QOTSANINSOADKORN
Member


0
108 posts 22 threads Joined: Oct 2017
12-04-2017, 08:41 PM -
#1
RPCS3 v0.0.4-6201-bfb3144f Alpha | HEAD
IN-GAME

   
   
   
   

LOG: 
.rar   HOMEBREW - ARTEMIS CHEAT SYSTEM - LOG RPCS3.rar (Size: 106.18 KB / Downloads: 26)
mazhar1981
Member


0
8 posts 2 threads Joined: Sep 2017
12-05-2017, 04:21 PM -
#2
can we load cheats with artmis if load then how we load it
Solstar82
Member


0
36 posts 9 threads Joined: Dec 2017
12-20-2017, 10:47 AM -
#3
which kind of cheats it supports?
QOTSANINSOADKORN
Member


0
108 posts 22 threads Joined: Oct 2017
01-03-2018, 04:57 AM -
#4
(12-20-2017, 10:47 AM)Solstar82 Wrote: which kind of cheats it supports?

i think it comes preloaded with many different eboot.bin mods...
mazhar1981
Member


0
8 posts 2 threads Joined: Sep 2017
Wink  05-09-2018, 04:08 PM -
#5
much more improved speed 17 to 20 fps now but when is cheat function available in rpcs3
crispy81
Member


0
166 posts 17 threads Joined: Jan 2018
05-10-2018, 10:19 AM -
#6
(12-05-2017, 04:21 PM)mazhar1981 Wrote: can we load cheats with artmis if load then how we load it

Artemis does work, but there's no way to use any of the cheats.. as soon as you click start game, the process finishes.. The emulator thinks you're finished with it and completes it's process. Somehow, RPCS3 needs to support TSR (Terminate and Stay Resident) functions, but that is for the developers, if they want to pursue it.. it may not be possible.

Would be interesting to see if Artemis is run from MultiMAN, if it works that way.
This post was last modified: 05-10-2018, 10:19 AM by crispy81.
Solstar82
Member


0
36 posts 9 threads Joined: Dec 2017
05-25-2018, 09:15 AM -
#7
(05-10-2018, 10:19 AM)crispy81 Wrote:
(12-05-2017, 04:21 PM)mazhar1981 Wrote: can we load cheats with artmis if load then how we load it

Artemis does work, but there's no way to use any of the cheats.. as soon as you click start game, the process finishes.. The emulator thinks you're finished with it and completes it's process. Somehow, RPCS3 needs to support TSR (Terminate and Stay Resident) functions, but that is for the developers, if they want to pursue it.. it may not be possible.

Would be interesting to see if Artemis is run from MultiMAN, if it works that way.

so at the moment there are no way whatsoever to implement cheats in rpcs3?
crispy81
Member


0
166 posts 17 threads Joined: Jan 2018
07-13-2018, 02:28 PM -
#8
(05-25-2018, 09:15 AM)Solstar82 Wrote:
(05-10-2018, 10:19 AM)crispy81 Wrote:
(12-05-2017, 04:21 PM)mazhar1981 Wrote: can we load cheats with artmis if load then how we load it

Artemis does work, but there's no way to use any of the cheats.. as soon as you click start game, the process finishes.. The emulator thinks you're finished with it and completes it's process. Somehow, RPCS3 needs to support TSR (Terminate and Stay Resident) functions, but that is for the developers, if they want to pursue it.. it may not be possible.

Would be interesting to see if Artemis is run from MultiMAN, if it works that way.

so at the moment there are no way whatsoever to implement cheats in rpcs3?

The program Cheat Engine works. They have tutorials as well on how to use it in console emulators.
riccardo
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Dec 2019
Shocked  12-18-2019, 02:12 PM -
#9
How and where can i get Artemis for rpcs3? Huh
crispy81
Member


0
166 posts 17 threads Joined: Jan 2018
12-30-2019, 01:16 PM -
#10
(12-18-2019, 02:12 PM)riccardo Wrote: How and where can i get Artemis for rpcs3? Huh

A simple google search is a good place to start. It doesn't do anything anyway, so it's pointless.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)