notqThe Evil Within [NPUB31392]
Started by notq




7 posts in this topic
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
11-24-2017, 03:02 PM -
#1
rpcs3-v0.0.4-2017-11-23-7d3a5288_win64

CPU Settings
PPU Interpreter (fast)
SPU Recompiler (ASMJIT)

GPU Settings
Render - Vulkan
Use GPU Texture Scaling - Disabled/Enabled (no sense)


It shows the same error when loading the level. 

F {rsx::thread} class std::runtime_error thrown: [texture upload buffer] Working buffer not big enough, buffer_length=134217728 allocated=120258560 requested=16777216 guard=4194304 largest_pool=16777216

(in file c:\projects\rpcs3\rpcs3\emu\rsx\d3d12\../Common/ring_buffer_helper.h:78)


Tried use Recompiler (LLVM) and it shows in menu 


PPU
F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00f197f8]} class std::runtime_error thrown: Unregistered PPU function
This post was last modified: 11-24-2017, 09:13 PM by notq.


Attached Files Thumbnail(s)
                           

.7z   RPCS3.7z (Size: 526.67 KB / Downloads: 2)
Msi Z370 Gaming Pro Carbon AC, i7-8700K (4,9GHz), 16 GB - 3200, MSI GTX 1080 Ti, Win 8.1 - 64 bit
Ani
Administrator
*******


11
3,708 posts 96 threads Joined: Aug 2017
11-24-2017, 08:09 PM -
#2
Missing RPCS3 version string, moving to General Discussion
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
11-24-2017, 09:23 PM -
#3
(11-24-2017, 08:09 PM)Ani Wrote: Missing RPCS3 version string, moving to General Discussion

Sorry, forgot about it.

Btw it goes after loading screen with OpenGL but freezes right away with exception.

F {PPU[0x100000b] Thread (HardDiskStream) [0x021693fc]} class std::runtime_error thrown: Verification failed:
(in file Emu\Cell\lv2\sys_lwcond.cpp:192)


Move to intro please.
This post was last modified: 11-25-2017, 05:49 PM by notq.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.7z   RPCS3.7z (Size: 592.91 KB / Downloads: 6)
Msi Z370 Gaming Pro Carbon AC, i7-8700K (4,9GHz), 16 GB - 3200, MSI GTX 1080 Ti, Win 8.1 - 64 bit
notq
RPCS3 Tester


0
435 posts 58 threads Joined: Nov 2017
11-27-2017, 09:35 AM -
#4
I guess it's intro, not loadable.
Msi Z370 Gaming Pro Carbon AC, i7-8700K (4,9GHz), 16 GB - 3200, MSI GTX 1080 Ti, Win 8.1 - 64 bit
RainbowCookie
Member


0
37 posts 12 threads Joined: Mar 2018
12-23-2018, 07:25 PM -
#5
Ingame on RPCS3 v0.0.5-7596-e80574cb Alpha. It can barely be seen, but you can control the character (you can hear the footsteps if you move).
Edit: I managed to boot once to the menu with Vulkan but it can also crash with F {RSX [0x007a904]} RSX: class std::runtime_error thrown: [texture upload buffer] Working buffer not big enough, buffer_length=268435456 allocated=257315840 requested=8388616 guard=33554432 largest_pool=16777728
(in file c:\projects\rpcs3\rpcs3\emu\rsx\common\ring_buffer_helper.h:78)

Seems like Write Color Buffers make it hang before getting to the menu on OpenGL and Vulkan on the loading screen before the menu
This post was last modified: 12-23-2018, 07:41 PM by RainbowCookie.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 1.23 MB / Downloads: 1)
Asinine
Moderator
*****


3
1,976 posts 79 threads Joined: Aug 2017
12-24-2018, 11:13 PM -
#6
That build is like a week old, there was some stuff merged recently which fixes issues with this game, you should update.
RainbowCookie
Member


0
37 posts 12 threads Joined: Mar 2018
12-25-2018, 06:53 AM -
#7
(12-24-2018, 11:13 PM)Asinine Wrote: That build is like a week old, there was some stuff merged recently which fixes issues with this game, you should update.

The build is just 2 days old but yeah, gt_fixes was merged so I'll retest on the morning

On latest version is the same. It's something related with the shaders I think because when it's compiling just before it finishes you can see a "proper" image, but when it finishes compiling the image gets covered by the same stuff that covers it on the screenshot I attached on the last post
This post was last modified: 12-26-2018, 12:01 AM by RainbowCookie.
Asinine
Moderator
*****


3
1,976 posts 79 threads Joined: Aug 2017
12-29-2018, 04:12 AM -
#8
It should be ingame after Galciv's trophy changes he made.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)