IS_IS_MR_GLighting Returns: Final Fantasy XIII [BLUS31164]
Started by IS_IS_MR_G




8 posts in this topic
IS_IS_MR_G
Member


0
40 posts 8 threads Joined: Nov 2017
11-17-2017, 04:35 AM -
#1
Build Version:  rpcs3-v0.0.4-2017-11-15-223f17ac_win64

More Info (Just if you needed more information)

RPCS3 v0.0.4-6090-223f17ac Alpha | HEAD

Intel® Xeon® CPU E5-2680 0 @ 2.70GHz | 8 Threads | 31.96 GiB RAM | AVX+

Log: 
.rar   RPCS3.rar (Size: 156.79 KB / Downloads: 7)

Settings:  https://image.ibb.co/ng5dDR/fffff.jpg (courtesy of: hatakecopyninja)


(I used openGL instead of Vulkan) (Vulkan doesn't work for me on final fantasy XIII-2 and 3)

Thanks to somebody bringing light on running Final Fantasy XIII-2 and how to get it partially working, I used the same settings on it's sequel: Lightning Returns: Final Fantasy XIII
It goes past the point of configuring "Outerworld Services"     and proceeds to the loading screen then promptly crashes with a Fatal Error.    
This post was last modified: 12-03-2017, 08:43 PM by Ani.
Ani
Administrator
*******


10
3,427 posts 94 threads Joined: Aug 2017
11-17-2017, 07:14 PM -
#2
Moved to General Discussion until Commercial Game Guidelines are complied with
https://forums.rpcs3.net/thread-196671.html
IS_IS_MR_G
Member


0
40 posts 8 threads Joined: Nov 2017
11-18-2017, 12:28 AM -
#3
(11-17-2017, 07:14 PM)Ani Wrote: Moved to General Discussion until Commercial Game Guidelines are complied with
https://forums.rpcs3.net/thread-196671.html

The only problem I see with this thread is that there is an already existing page except for the fact that it's using a different region and the website only mentions the Japanese and European versions
so please tell me what is wrong with this.

i did include the log file

EDIT: This page did the same and it's on intro: https://forums.rpcs3.net/thread-197484.html
This post was last modified: 11-18-2017, 01:10 AM by IS_IS_MR_G.
Ani
Administrator
*******


10
3,427 posts 94 threads Joined: Aug 2017
11-19-2017, 03:36 PM -
#4
The name of the game is "Lighting Returns: Final Fantasy XIII", not "LIGHTNING RETURNS FINAL FANTASY XIII -"
hyperspeed
Member


1
23 posts 1 threads Joined: Aug 2017
11-19-2017, 04:12 PM -
#5
All FF Steam ver. have the name listed as "FINAL FANTASY"and rpcs3 window shows just like steam "LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII".

LR:FFXIII rpcs3
https://forums.rpcs3.net/attachment.php?aid=2119
FFXIII on rpcs3
https://s1.postimg.org/5knk3gurn3/RPCS3_...13_loc.png

Should we stick with the name that appears on rpcs3 or what?
This post was last modified: 11-19-2017, 04:17 PM by hyperspeed.
PC Specs:
I7 3770 OCed to 4.23GHz
GTX 1070
Win 10 Pro
12GB RAM DDR3
Ani
Administrator
*******


10
3,427 posts 94 threads Joined: Aug 2017
11-19-2017, 05:05 PM -
#6
Use the name that appears on the window but capitalize it properly as I did above
hyperspeed
Member


1
23 posts 1 threads Joined: Aug 2017
Wink  11-19-2017, 08:22 PM -
#7
(11-19-2017, 05:05 PM)Ani Wrote: Use the name that appears on the window but capitalize it properly as I did above

Alrighty, then.  Smile
PC Specs:
I7 3770 OCed to 4.23GHz
GTX 1070
Win 10 Pro
12GB RAM DDR3
IS_IS_MR_G
Member


0
40 posts 8 threads Joined: Nov 2017
12-02-2017, 03:59 AM -
#8
(11-19-2017, 05:05 PM)Ani Wrote: Use the name that appears on the window but capitalize it properly as I did above

fixed
Deminating
RPCS3 Tester


1
388 posts 105 threads Joined: Mar 2018
06-19-2018, 04:33 AM -
#9
RPCS3 v0.0.5-6957-af62c92b7 Alpha | HEAD

Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.93 GiB RAM | AVX+ | TSX


Ingame. The person who tested the PSN version said it needs ppu fast, but I had no problems with recompiler. FPS is fickle and all over the place-- as high as 30 one second, 5 the next. Shadows flicker and don't render quite right.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 213.37 KB / Downloads: 2)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)