BlaGe60FPS Codes/Patch [MASTER LIST]
Started by BlaGe




23 posts in this topic
slychoober
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Dec 2018
12-26-2018, 05:45 AM -
#11
Anyone have any luck getting Birth By Sleep running in 60fps? I was able to succcessfully get Kingdom Hearts 2 to pick up the cheat code, however BBS gives me ??. Would appreciate some insight, thanks.
13xforever
Member


0
28 posts 19 threads Joined: Feb 2018
01-02-2019, 08:07 PM -
#12
(12-26-2018, 05:45 AM)slychoober Wrote: Anyone have any luck getting Birth By Sleep running in 60fps? I was able to succcessfully get Kingdom Hearts 2 to pick up the cheat code, however BBS gives me ??. Would appreciate some insight, thanks.

Here's an updated table for old and new builds of RPCS3 (save it as something.ct to use with the cheat engine)

Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CheatTable CheatEngineTableVersion="28">
 <CheatEntries>
   <CheatEntry>
     <ID>8</ID>
     <Description>"Proper entry will have 1 as a value"</Description>
     <LastState Value="" RealAddress="00000000"/>
     <GroupHeader>1</GroupHeader>
   </CheatEntry>
   <CheatEntry>
     <ID>9</ID>
     <Description>"Change it to 0 to disable frame limit"</Description>
     <LastState Value="" RealAddress="00000000"/>
     <GroupHeader>1</GroupHeader>
   </CheatEntry>
   <CheatEntry>
     <ID>3</ID>
     <Description>"New RPCS3 Builds"</Description>
     <Options moManualExpandCollapse="1"/>
     <LastState Value="" RealAddress="00000000"/>
     <GroupHeader>1</GroupHeader>
     <CheatEntries>
       <CheatEntry>
         <ID>1</ID>
         <Description>"1.5 HD ReMIX"</Description>
         <LastState Value="0" RealAddress="3020D1017"/>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>3020D1017</Address>
       </CheatEntry>
       <CheatEntry>
         <ID>5</ID>
         <Description>"Re:Chain"</Description>
         <LastState Value="48" RealAddress="3005C7C4B"/>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>3005C7C4B</Address>
       </CheatEntry>
       <CheatEntry>
         <ID>7</ID>
         <Description>"2.5 HD ReMIX"</Description>
         <LastState Value="0" RealAddress="300887CA3"/>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>300887CA3</Address>
       </CheatEntry>
     </CheatEntries>
   </CheatEntry>
   <CheatEntry>
     <ID>2</ID>
     <Description>"Old RPCS3 Builds"</Description>
     <Options moManualExpandCollapse="1"/>
     <LastState Value="" RealAddress="00000000"/>
     <GroupHeader>1</GroupHeader>
     <CheatEntries>
       <CheatEntry>
         <ID>0</ID>
         <Description>"1.5 HD ReMIX"</Description>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>1020D1017</Address>
       </CheatEntry>
       <CheatEntry>
         <ID>4</ID>
         <Description>"Re:Chain"</Description>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>1005C7C4B</Address>
       </CheatEntry>
       <CheatEntry>
         <ID>6</ID>
         <Description>"2.5 HD ReMIX"</Description>
         <VariableType>Byte</VariableType>
         <Address>100887CA3</Address>
       </CheatEntry>
     </CheatEntries>
   </CheatEntry>
 </CheatEntries>
 <UserdefinedSymbols/>
</CheatTable>
joseguerra
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Jan 2019
01-16-2019, 02:32 AM -
#13
Hello, I tried using this cheat table and I'm showing `??` for all games for `Old RPCS3 Builds` and `1.5 HD Remix` for New RPCS3 Builds.

https://imgur.com/KvBk4Lq For reference.
MidnightLocke
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Jan 2019
01-27-2019, 04:56 PM -
#14
Great thanks!
This post was last modified: 02-11-2019, 03:12 PM by MidnightLocke.
MidnightLocke
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Jan 2019
01-28-2019, 01:03 AM -
#15
This works fine for KH2, but BBS still locks at 30fps, at least on my end. Tested with both new and old builds.
13xforever
Member


0
28 posts 19 threads Joined: Feb 2018
02-10-2019, 02:17 PM -
#16
I've only tested with EU versions of the games, and I only updated the original table. If it doesn't work, then it doesn't work, can't help ¯\_(ツ)_/¯
joseguerra
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Jan 2019
02-17-2019, 07:31 PM -
#17
asdfasdf
This post was last modified: 02-17-2019, 07:36 PM by joseguerra.
eloeri
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Feb 2019
02-17-2019, 07:41 PM -
#18
(01-28-2019, 01:03 AM)MidnightLocke Wrote: This works fine for KH2, but BBS still locks at 30fps, at least on my end. Tested with both new and old builds.

Hey, so I've been working on finding the new 60fps, and for Birth By Sleep the address is: 300697513. 1 is 30fps and 0 is 60fps.
eloeri
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Feb 2019
02-17-2019, 09:15 PM -
#19
Also for anyone else, I found the values for the Japanese releases of Kingdom Hearts:

Code:
Kingdom Hearts 1 Final Mix:   4020DA297
RE: Chain of Memories:        3005B514B
Kingdom Hearts 2 Final Mix:   300887CA3 (Same as US)
Birth By Sleep:               400697193

These are from the latest release of RPCS3.
MidnightLocke
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Jan 2019
02-19-2019, 03:34 AM -
#20
(02-17-2019, 07:41 PM)eloeri Wrote:
(01-28-2019, 01:03 AM)MidnightLocke Wrote: This works fine for KH2, but BBS still locks at 30fps, at least on my end. Tested with both new and old builds.

Hey, so I've been working on finding the new 60fps, and for Birth By Sleep the address is: 300697513. 1 is 30fps and 0 is 60fps.
So, is this for one byte? Doesn't seem to be working exactly in most areas. Locks to 60 on the menu's world map, and some indoor places such as the mastery exam, however in the worlds, it sticks to 30.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)