Hello There, Guest! Register

Red Color Issue occurred when playing the game(Kingdom Hearts HD 1.5 Remix)
#1
The game runs fine, but the red color appeared on the screen.
How to fix this problem??

https://imgur.com/a/9NSzW


Renderer: OpenGL
-------------------------------------
My laptop:
CPU: Intel® Core™ i5-5200U @ 2.20GHz
GPU: NVIDIA GeForce 820M
OS: Windows 8.1 64bit
RAM: 12 GB
SSD: 77 GB

Log file:
https://drive.google.com/open?id=0By75pu...Xo1NUQ2RDQ


Attached Files Thumbnail(s)
   

.rar   RPCS3.rar (Size: 1.55 KB / Downloads: 0)
Reply
#2
Hey, yea I got exactly the same red screen on the Kh1.5 u.s. remix too. So you using OpenGL in your GPU in the emulator settings I'm guessing? I switched over to Vulcan (no clue what that is, but it fixed it and no red screen/haze). What are your other settings, the game crashes for me a lot? Since you can play it fine, hopefully I can copy the rest of your settings and maybe not crash within 5 minutes of the game.
Reply
#3
(09-19-2017, 03:59 AM)epicbluej Wrote: Hey, yea I got exactly the same red screen on the Kh1.5 u.s. remix too. So you using OpenGL in your GPU in the emulator settings I'm guessing? I switched over to Vulcan (no clue what that is, but it fixed it and no red screen/haze). What are your other settings, the game crashes for me a lot? Since you can play it fine, hopefully I can copy the rest of your settings and maybe not crash within 5 minutes of the game.

Do you by any chance have a frame limit? I've noticed that if you use Vulkan with a frame limit it crashes so just turn that off.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)