Hello There, Guest! Register

Shadow of the Colossus [NPUA80677]
#1


Shadow of the Colossus (NPUA80677)
Status/Booting

Rpcs3 settings

CPU

PPU Decoder Interpreter/ (fast)

SPU Decoder Recompiler/ (ASMJIT)

Firmware Settings/ Manually load selected libraries

Libraries

libadec.sprx
libdmux.sprx
libdmuxpamf.sprx
libfiber.sprx
libl10n.sprx
libpamf.sprx
libresc.sprx
librtc.sprx
libspurs_jq.sprx
libsre.sprx

GPU

Renderer/ OpenGL

Resolution/ 1280x720

Aspect Ratio/ 16:9

Additional Setting

(X)Write color buffers
(X)Invalidate cashe every frame
(X)Use GPU texture scaling
(X)VSync

Rpcs3.log
Reply
#2
it goes ingame with vulkan (opengl ends up with the odd graphical bug you where showing) and the 2 recompilers available right now and everything is white inside the first building pausing and unpausing allows you to see well enough to get out where you will then see everything being washed out and white when it should look something like this which is me pausing and unpausing until I got a screenshot with color (I hear this game dose some graphical effects through some interesting hacky method which might be the issue it may be enabled shortly after you unpause and disabled when you pause) this run I forgot to disable write color buffers it should not be required (more testing required) since it dose not fix the issue with the white screen in the first building also its not the most stable.


Attached Files
.7z   RPCS3.log.7z (Size: 76.13 KB / Downloads: 6)
i7-4770k at 4.8ghz
RX 480 8gb 1,370 MHz core 2060 MHz memory on windows stock on linux
16 gigs of DDR3 at 2166mhz 11-12-12-34
windows 10 pro 64 bit and kubuntu 64 bit 18.04 mesa drivers.

finished RDR in the emulator.
Reply
#3
(08-21-2017, 04:33 AM)money123451 Wrote: it goes ingame with vulkan (opengl ends up with the odd graphical bug you where showing) and the 2 recompilers available right now and everything is white inside the first building pausing and unpausing allows you to see well enough to get out where you will then see everything being washed out and white when it should look something like this which is me pausing and unpausing until I got a screenshot with color (I hear this game dose some graphical effects through some interesting hacky method which might be the issue it may be enabled shortly after you unpause and disabled when you pause) this run I forgot to disable write color buffers it should not be required (more testing required) since it dose not fix the issue with the white screen in the first building also its not the most stable.

I had problems with vulkan in the last build, it wasn't working at all but todays build is working with vulkan.[Image: Screenshot_87.jpg]

I didn't know the pause trick to get passed the white screen darn racist screen! LOL! Thanks.
Reply
#4
Ingame as of https://forums.rpcs3.net/thread-177185.html with RPCS3 v0.0.3-3-6782b22 Alpha

Enable full pixel mode on the in-game settings
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)