GrantKaneSonic & All-Stars Racing Transformed [BLES01646]
Started by GrantKane




7 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,668 posts 1,776 threads Joined: Aug 2017
06-13-2017, 12:04 AM -
#1
RPCS3 v0.0.2-6-8e64e9d Alpha
The game freezes after intro logos.
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,668 posts 1,776 threads Joined: Aug 2017
09-15-2018, 10:38 PM -
#2
RPCS3 v0.0.5-7338-16dcbe8c Alpha | HEAD
White screen only after intro logos.
[Image: w3I0e7S.png]


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 79.48 KB / Downloads: 4)
jenci8888
Member


0
19 posts 4 threads Joined: Aug 2017
12-30-2018, 05:10 PM -
#3
Build: RPCS3 0.0.5-7626-8d308bb4 Alpha

Status: Intro -> Ingame

Different situation: Suffers performance and graphical issues.
ASMJIT, LLVM -> 6fps~ (OpenGL 3fps~)
Interpreter (fast) -> 0.5fps~

Screenshot:

[Image: unknown.png][Image: unknown.png][Image: unknown.png]
This post was last modified: 01-01-2019, 12:17 PM by jenci8888.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 377.88 KB / Downloads: 2)
UaQ - lover
Member


0
494 posts 46 threads Joined: Nov 2018
03-06-2020, 08:24 PM -
#4
RPCS3 v0.0.9-9832-1669e958 Alpha | HEAD | Firmware version: 4.85
Intel® Core™ i9-9900KF CPU @ 3.60GHz | 16 Threads | 15.91 GiB RAM | TSC: Bad | AVX+ | TSX

Operating system: Windows, Major: 10, Minor: 0, Build: 18363, Service Pack: none, Compatibility mode: 0
·! 0:00:00.000000 RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'GeForce GTX 1070' running on driver 441.87.0.0

stats: playable

ingame stable at 29 to 30fps all the time.

it's fine and no crash or freeze at all 

log file and screenshots in Attachment


Attached Files Thumbnail(s)
           

.gz   RPCS3 Sonic & All-Stars Racing Transformed [BLES01646] .log.gz (Size: 193.73 KB / Downloads: 19)
soon
pcca-matrix
Member


0
4 posts 0 threads Joined: Jul 2020
07-17-2020, 06:27 PM -
#5
works well but the sound disappears after a few seconds/minutes of play !

tested with openal and xaudio, same result, tested on 4 differents hardware/config (win10/win7)


tested on rev: 0.0.11-10661
pcca-matrix
Member


0
4 posts 0 threads Joined: Jul 2020
07-26-2020, 08:40 PM -
#6
I can reproduce the issue , as soon as you start a drift , the sound cuts and never come back.
akide
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Sep 2020
09-06-2020, 10:36 PM -
#7
I have the same problem of pcca-matrix.
I tried to work on the configuration but it didn't help.
Could developers solve this problem?
Daskunksta
Member


0
6 posts 1 threads Joined: Oct 2020
10-31-2020, 08:03 AM -
#8
(09-06-2020, 10:36 PM)akide Wrote: I have the same problem of pcca-matrix.
I tried to work on the configuration but it didn't help.
Could developers solve this problem?

Enabling lower spu thread priority and asmjit helps (i've an i9 10k9, rtx 2080), 720p auto aliasing, anisotropic auto, async shader, vsync and multithreaded rsx and then it stays good here, also after a race it stays ok now.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)