Hello There, Guest! Register

Tales of Graces F [BLUS30903]
#41
I was able to install the DLC by going into File->Install .pkg and selecting the DLC file. So many costumes :O
Reply
#42
(08-03-2017, 11:38 AM)XtraT Wrote: I was able to install the DLC by going into File->Install .pkg and selecting the DLC file. So many costumes :O

I have too. Although they're mostly just costumes from other tales series. I wish there are swimsuit DLC too though haha.
Reply
#43
hi i try install with new ver rpcs3 and find graphic giltch after setting menu in begining, and after first battle freeze & error, can someone help me, my pc run rpcs3 vulkan with nvidia 960 and i7? thx
Reply
#44
Check post #30 or #38
Reply
#45
(08-12-2017, 09:08 AM)xelo Wrote: hi i try install with new ver rpcs3 and find graphic giltch after setting menu in begining, and after first battle freeze & error, can someone help me, my pc run rpcs3 vulkan with nvidia 960 and i7? thx

Use OpenGL for this game Smile
Reply
#46
This is the first game I've tried with RPCS3, but I can't get it to work properly.

When I try loading a save from my PS3, it just goes black and gives me an error;

"F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x001d59c4]} MEM: Access violation reading location 0x3ebfb7a0"

Then if I try a New Game, the graphics are all kinds of messed up. Well, missing tons of assets mostly. I tried both OpenGL and Vulkan, which both give me these results.

https://www.dropbox.com/s/7ai3ggh7i5u21m...Broken.JPG
Reply
#47
Check the Strict Rendering mode option if graphics are missing. If there's no such option in your build, use the build from post #38.
Reply
#48
Seems like the game does not freeze on the latest builds.
Reply
#49
(08-13-2017, 09:01 PM)TheColdOne Wrote: This is the first game I've tried with RPCS3, but I can't get it to work properly.

When I try loading a save from my PS3, it just goes black and gives me an error;

"F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x001d59c4]} MEM: Access violation reading location 0x3ebfb7a0"

Then if I try a New Game, the graphics are all kinds of messed up. Well, missing tons of assets mostly. I tried both OpenGL and Vulkan, which both give me these results.

https://www.dropbox.com/s/7ai3ggh7i5u21m...Broken.JPG
PS3 saves are encrypted. Google "brute force ps3 save data"
Reply
#50
Hey I'm new here, Just wanted to say thanks for everyone's hard work on this. I have a few issues with this game and it could be I'm just an idiot cause this is the first time I've ever done this so don't be afraid to tell me it's my fault.

I get into the game but the background bleeds over the characters. They have funny lines running through them that look like it's from the background. Also the FPS stays around 60 to 95 until I get past the menus and it drops to 11 FPS or so and sometimes the game just freezes up when it's been idle for about 10 minutes or so. The FPS jumps to 300 in skits.

I get alot of red notifications in the log like;
E {PPU[0x100001e] Thread () [0x004d85f8]} sceNpTrophy: sceNpTrophyRegisterContext(context=0x2, handle=0x2, statusCb=*0x7cb180, arg=*0x246b3ad0, options=0x1)
and
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00a59e58]} 'sys_prx_get_module_id_by_name' failed with 0x8001112e : CELL_PRX_ERROR_UNKNOWN_MODULE [2]

As you can tell I have no idea what I'm doing. Are the red notifications normal or am I doing something wrong?

Are there any tweaks I can do to improve the FPS?

I'll paste what is on the top of the log.
RPCS3 v0.0.3-3-d8c449a Alpha
AMD FX™-8300 Eight-Core Processor | 8 Threads | 15.99 GiB RAM | AVX

I have a Nvidia Geforce GTX 1050TI 4 GB card.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)