GrantKaneWWE SmackDown vs. RAW 2008 [BLES00137]
Started by GrantKane




6 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,664 posts 1,775 threads Joined: Aug 2017
04-11-2017, 11:49 PM -
#1
RPCS3 v0.0.2-3-4c741e9 Alpha
The game freezes when loading.
Blast Processing
Member


1
111 posts 21 threads Joined: Aug 2017
05-16-2017, 03:38 AM -
#2
Update Video:



This game runs now, has an issue with only half of the screen being used for rendering though.

This post was last modified: 10-08-2017, 09:09 PM by Blast Processing.
Asinine
Moderator
*****


3
1,902 posts 79 threads Joined: Aug 2017
12-22-2017, 02:56 AM -
#3
In preparation for upcoming changes to the compatibility database, this thread is being moved to playable. Due to other threads for the same media (Disc or PSN) already being in that category.

If you find a specific game ID that performs differently than others for the same game+edition of the same format (PSN or Disc) even when tested with the same build and settings then please discuss it in the relevant thread(s) and PM a moderator so we can look into it.

Tested with: rpcs3-v0.0.4-2017-11-20-86a34fbb_win64

Note: The half-screen issue seen above has been fixed for awhile now.
RodrigoRM1
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Jan 2018
01-29-2018, 06:42 PM -
#4
(04-11-2017, 11:49 PM)GrantKane Wrote: RPCS3 v0.0.2-3-4c741e9 Alpha
The game freezes when loading.

I Have i7 3770 + 8gb + GTX 960 4GB , and the game its unplayable for me... in menu okay, 60fps, but entrance and gameplay 1x1, its 15fps on entrance, and 22fps on match one on one... the game still unplayable, when Mid configurations can run the game, he deserve to be a "PLAYABLE GAME" because, i see in youtube only peoples with i7 7700 + GTX 1080 run this game fine. 

[Image: 3le1Q] [Image: wYUr1] [Image: ZcHzz]
SCREENSHOT LINKS BELOW: 

GAMEPLAY 22 FPS 
ENTRANCE 13 FPS 
MENU 60 FPS
This post was last modified: 01-29-2018, 06:43 PM by RodrigoRM1.
Ani
Administrator
*******


8
3,088 posts 75 threads Joined: Aug 2017
01-29-2018, 08:44 PM -
#5
Nope. A game is Playable if it's Playable, regardless of specs.

If you can't run it with your specs, you need to wait for further RPCS3 updates.
RodrigoRM1
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Jan 2018
01-29-2018, 10:00 PM -
#6
(01-29-2018, 08:44 PM)Ani Wrote: Nope. A game is Playable if it's Playable, regardless of specs.

If you can't run it with your specs, you need to wait for further RPCS3 updates.

i understand, i really want this game could be playable with Mid End PC, and not with Super Ultra High End PC specs.

Waiting for more att of RPCS3.
SAMI
Member


0
17 posts 1 threads Joined: Apr 2019
04-23-2019, 04:26 AM -
#7
Resolution scale works weirdly in this game.

300% res scale renders the game at 4k and then downsamples it back to 720p and then upscales it back to 4k lol. Here's an example:

Vanilla:
[Image: rpcs3.exe_Screenshot_2019.04.22_-_22.59.17.93.jpg]


300% res scale at 4k:
[Image: rpcs3.exe_Screenshot_2019.04.22_-_22.12.18.19.jpg]


You can see the second picture is sharper and less aliased but since the game downsampled the 4k rendered image back to 720p and then upscaled again in 4k, the resultant image looks like upscaled 720p with anti aliasing instead of pure 4k.
This post was last modified: 04-23-2019, 04:27 AM by SAMI.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)