MegamouseSiren: Blood Curse [BCES00294]
Started by Megamouse




10 posts in this topic
Megamouse
RPCS3 Developer


0
121 posts 81 threads Joined: Aug 2017
03-12-2017, 08:28 PM -
#1
RPCS3 v0.0.2-3-cdc49d1 Alpha
PPU Decoder: Recompiler (LLVM)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Renderer: OpenGL

Black Screen 0 fps




Megamouse
RPCS3 Developer


0
121 posts 81 threads Joined: Aug 2017
08-17-2017, 07:07 AM -
#2
RPCS3 v0.0.3-3-334327d Alpha

Can be moved to intro.

Tried with vulkan and opengl, llvm and interpreter, all the same.
Installs game data and then has black screen with stuck framerate instead of menu while the menu music is playing.




ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-17-2017, 10:41 PM -
#3
Moving to Intro.
Akunimal
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jan 2018
02-01-2018, 11:22 AM -
#4
Im using rpcs3-v0.0.4-2018-01-30-70fe0cc2 and game start just fine, menu is working when i go in game show me the first movie and then get stuck almost ingame.
I think that this can be moved to menu, also i have a dual core maybe for some other people is at least ingame.
Megamouse
RPCS3 Developer


0
121 posts 81 threads Joined: Aug 2017
02-09-2018, 01:16 PM -
#5
RPCS3 v0.0.4-6410-13aa88c3c Alpha | HEAD
PPU Decoder: Recompiler (LLVM)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Renderer: Vulkan

Load automatic and manual selection with:
 - libvdec.sprx

goes ingame now with diagonal artefact line on AMD polaris


.gz   RPCS3.log.gz (Size: 524.84 KB / Downloads: 15)

   
xxadolxx
Member


0
7 posts 0 threads Joined: Aug 2018
02-13-2019, 04:24 AM -
#6
Siren Blood Curse test using rpcs3-v0.0.6-7793-84d42ecb_win64. Game is playable until the end. The only problem is graphical glitches, as you'll see in the video. Glitches such as houses glowing a bright white light, which can create problems if you have to go into said houses and try to navigate through them. Most of the time it's only a small patch here and there of the bright white light.


Game Version: SIREN Blood Curse BCES00294 PAL

RPCS3 Settings:

PPU - LLVM Recompiler
SPU - ASMJIT Recompiler
Preferred SPU Threads: 1
SPU Cache Disabled
Firmwire Load automatic and manual selection: libvdec.sprx

Render - Vulkan
Additional settings - Vsync\Strict Rendering Mode

Audio 
Enable Time Stretching and Buffering
Everything else was left on default.

System setup:
Ryzen 7 1700 OC'd 4.2Ghz
2x G.Skill 8GB F4-3000C16S OC'd 3127 Mhz
Asus Geforce GTX 1060 OC 3GB
MSI X370 Gaming Plus
GPU Driver 418.81
Windows 10 Pro Build 1803

Uploaded game play to my youtube channel so you can see the glitch I am talking about. 
This post was last modified: 02-13-2019, 04:41 AM by xxadolxx.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 864.54 KB / Downloads: 10)
Dante38490
Member


0
7 posts 0 threads Joined: Aug 2017
04-10-2019, 10:36 AM -
#7
Just update statut for it, don't need anymore use libvdec, fixed by elad
but continue need using strict render, for not get black screen in moment enemy see you, caused with few diferent color light apear on screen, maybe filter apalin on full screen
[Image: unknown.png]
Log with last master

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 743.65 KB / Downloads: 2)
move to ingame/playable i think after https://github.com/RPCS3/rpcs3/pull/5719
This post was last modified: 04-11-2019, 01:04 AM by Dante38490.
jade010
Member


0
5 posts 0 threads Joined: Apr 2019
04-19-2019, 04:30 PM -
#8
GAME:  Siren Blood Curse™ [BCES00294]
STATUS: Game is playable from start to finish, some objects looks white, I had like 2 random freezes but frame rate is really good, 30fps most of the time and the sound is good too.


Version used: RPCS3 v0.0.6-7990-777a99d0 Alpha [2019-04-18]

Settings are :
PPU - LLVM Recompiler
SPU - LLVM Recompiler and SPU Block Size : Mega
Graphics: Vulkan API and you need to enable Strict Rendering Mode
All others settings are default.

You need DS4 or DS3 to use sixaxis, is really needed in this game.

Screenshots are from pull request, but the game was finished on master.
This post was last modified: 04-19-2019, 04:44 PM by jade010.


Attached Files Thumbnail(s)
           

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 416.85 KB / Downloads: 4)
xxadolxx
Member


0
7 posts 0 threads Joined: Aug 2018
10-19-2019, 04:31 AM -
#9
Just wanted to let everyone know that as Siren Blood Curse is fully playable on RPCS3 0.0.7-8935-d4ba7f37 and that the white areas in the game have been fixed. I'll try to post a video also showing this when I get time. Oh and default settings, just changed OpenGL to Vulkan.


Attached Files Thumbnail(s)
   
fighuass
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Aug 2017
10-19-2019, 09:27 AM -
#10
(10-19-2019, 04:31 AM)xxadolxx Wrote: Just wanted to let everyone know that as Siren Blood Curse is fully playable on RPCS3 0.0.7-8935-d4ba7f37 and that the white areas in the game have been fixed. I'll try to post a video also showing this when I get time. Oh and default settings, just changed OpenGL to Vulkan.

Awesome, good job, RPCS3 team!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)