Hello There, Guest! Register

The Last of Us [BCES01585]
#1
The Last of Us [BCES01585]


E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00010230]} cellGcmSys: cellGcmSetTileInfo: bad compression mode! (7)
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00010230]} cellGcmSys: cellGcmSetTileInfo: bad compression mode! (7)
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00010230]} cellGcmSys: cellGcmSetTileInfo: bad compression mode! (11)
S {SPU[0x2000001] Thread (highCellSpursKernel1)} SPU: Function detected [0x006e8-0x00848] (size=0x160)
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00010230]} cellGcmSys: cellGcmMapEaIoAddress: CELL_GCM_ERROR_FAILURE
F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00010230]} class std::runtime_error thrown: Trap! (0x9232a0)


Tested in v0.0.1-4100 0a231d2d.

Core

PPU: Recompiler (LLVM)
SPU: Recompiler (ASMJIT)

LLE Modules
Automatic

Graphics

- Vulkan
- 1280x720
- 30 FPS
- off

Audio

- XAudio2
Reply
#2
Do you work on it?
Reply
#3
What are your .log files about ? I've download them but i can't send them to the .iso cause of the storage problem. Does it help to play it ?
And i Have the same things on the console window :
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x0152a088]} cellGcmSys: cellGcmSetTileInfo: bad compression mode! (7) x2
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x0152a088]} cellGcmSys: cellGcmSetTileInfo: bad compression mode! (11)
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x0152a138]} cellGcmSys: gcmMapEaIoAddress: CELL_GCM_ERROR_FAILURE
F {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x009232a0]} class std::runtime_error thrown: Trap!
Reply
#4
This should show a loading screen now. Set "Disable Vertex Cache: true" in config.yml.
Reply
#5
In preparation for upcoming changes to the compatibility database, this thread is being moved to Intro. Due to other threads for the same media (Disc or PSN) already being in that category.

If you find a specific game ID that performs differently than others for the same game+edition of the same format (PSN or Disc) even when tested with the same build and settings then please discuss it in the relevant thread(s) and PM a moderator so we can look into it.

Tested with: RPCS3 v0.0.4-6200-8f314c51 Alpha
Reply
#6
https://www.youtube.com/watch?v=dQ9xXgRtWcc&t=13s

Ingame
Reply
#7
(04-23-2018, 04:04 PM)Joao3233 Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=dQ9xXgRtWcc&t=13s

Ingame

I can't get "Ingame" on this region...looks like it's not working.
I'm following the emulator progress since 30.05.2011 (From the beginning)
Reply
#8
It goes ingame, but only with a save file.
A new game cannot be started from the emulator itself, keeping all The Last of Us IDs in intro for the time being.
Reply
#9
After start in game menu play video with glitches(hom-intro.m2v) and going to error: ·F 0:02:06.049121 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x01556968]} class std::runtime_error thrown: Verification failed: (in file c:\projects\rpcs3\rpcs3\emu\rsx\vk\../Common/texture_cache.h:666)

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 454.78 KB / Downloads: 6)
Reply
#10
For those trying to get ingame use the following settings, it will help it not desync and will work for non-tsx cpus.

PPU: LLVM
SPU: Asmjit
and make sure to set the framerate cap to 30, thats the most important part, anything higher will desync and the game will crash.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)