Sonic The Hedgehog [BLES00028]
Started by shoopdahoop22




31 posts in this topic
shoopdahoop22
Guest


 
05-09-2017, 06:03 PM -
#11
(05-09-2017, 05:57 PM)Annie Wrote: Please retest in latest master build, some stuff to sys_fs was added that the game needed

I'll do it tonight.
irixion
Guest


 
05-10-2017, 10:52 PM -
#12
Game still hangs out in the infinite loading loop. Tested with 0.0.2-4606.

Uploaded to MEGA as the log file is around 2 MB.
MEGA

Tested again on 0.0.2-4608. OGL locks up, Vulkan load loops.

Registered for paste.ee because pastebin is garbage. Here's the log Smile
https://paste.ee/p/m1MW5

Edit: Merged my posts. x.x
Ani
Administrator
*******


11
3,541 posts 94 threads Joined: Aug 2017
05-16-2017, 07:19 PM -
#13
Don't load automatic and manual selection and select twice the same module. Delete all .prx files in the folder and keep just .sprx.
Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, Manjaro Linux
 Laptop:
Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      Manjaro Linux
irixion
Guest


 
05-18-2017, 02:12 AM -
#14
(05-16-2017, 07:19 PM)Annie Wrote: Don't load automatic and manual selection and select twice the same module. Delete all .prx files in the folder and keep just .sprx.


I've done that, still nothing Sad

https://paste.ee/p/5MKx6
Sonikko
Guest


 
05-19-2017, 12:16 AM -
#15
Tried the game on rpcs3 0.0.2-4658 (bf03cf1 Alpha on the application title), it boots and it hangs during the loading screen now, it does not loop like it used to.
It boots with OpenGL too now, it doesn't crash anymore. It hangs at the same point with all three renderers. Log file:
https://paste.ee/p/Xg4gK
shoopdahoop22
Guest


 
05-19-2017, 12:42 AM -
#16
(05-19-2017, 12:16 AM)Sonikko Wrote: Tried the game on rpcs3 0.0.2-4658 (bf03cf1 Alpha on the application title), it boots and it hangs during the loading screen now, it does not loop like it used to.
It boots with OpenGL too now, it doesn't crash anymore. It hangs at the same point with all three renderers. Log file:
https://paste.ee/p/Xg4gK

I tried it on the exact same build as you, but it still loops for me.
Sonikko
Guest


 
05-19-2017, 06:29 AM -
#17
(05-19-2017, 12:42 AM)shoopdahoop22 Wrote:
(05-19-2017, 12:16 AM)Sonikko Wrote: Tried the game on rpcs3 0.0.2-4658 (bf03cf1 Alpha on the application title), it boots and it hangs during the loading screen now, it does not loop like it used to.
It boots with OpenGL too now, it doesn't crash anymore. It hangs at the same point with all three renderers. Log file:
https://paste.ee/p/Xg4gK

I tried it on the exact same build as you, but it still loops for me.

What settings?
I tried Automatic and manual loading for modules and picked the modules in the OP.
Vulkan/OGL/DX 12 all had the same outcome
Xaudio2 and Null
DS4 Pad
EDIT: I had the GPU Texture Scaling option on, disabling it caused the loading loop again, but only once. I closed the emulator, reopened it and tried again and now it hangs.
irixion
Guest


 
05-21-2017, 02:49 AM -
#18
(05-19-2017, 06:29 AM)Sonikko Wrote:
(05-19-2017, 12:42 AM)shoopdahoop22 Wrote:
(05-19-2017, 12:16 AM)Sonikko Wrote: Tried the game on rpcs3 0.0.2-4658 (bf03cf1 Alpha on the application title), it boots and it hangs during the loading screen now, it does not loop like it used to.
It boots with OpenGL too now, it doesn't crash anymore. It hangs at the same point with all three renderers. Log file:
https://paste.ee/p/Xg4gK

I tried it on the exact same build as you, but it still loops for me.

What settings?
I tried Automatic and manual loading for modules and picked the modules in the OP.
Vulkan/OGL/DX 12 all had the same outcome
Xaudio2 and Null
DS4 Pad
EDIT: I had the GPU Texture Scaling option on, disabling it caused the loading loop again, but only once. I closed the emulator, reopened it and tried again and now it hangs.

Yeah, sometimes it seems to hang and sometimes it loops while loading.
knuckles500
Guest


 
06-28-2017, 08:27 PM -
#19
This error is still occurring as of v0.0.2-13-431a1ef. This affects the US version (BLUS300008) as well.
irixion
Guest


 
07-05-2017, 04:33 PM -
#20
(06-28-2017, 08:27 PM)knuckles500 Wrote: This error is still occurring as of v0.0.2-13-431a1ef. This affects the US version (BLUS300008) as well.

https://paste.ee/p/1Id9t

Here's a log from the latest build. It appears it has issues decompressing the game's files.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)