God of War: Chains of Olympus [NPEA00308]
Started by digitaldude




9 posts in this topic
digitaldude
RPCS3 Tester


3
3,028 posts 559 threads Joined: Aug 2017
02-16-2017, 01:18 PM -
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-02-14-63169d76_win64
This post was last modified: 12-27-2017, 02:50 PM by Asinine.
MarioSonic2987
RPCS3 Tester


4
296 posts 105 threads Joined: Aug 2017
12-27-2017, 08:44 AM -
#2
With rpcs3-v0.0.4-2017-12-26-e768bdc8_win64, goes ingame with perfect graphics and speed. For some reason, volume sliders are in 0% if you play for the first time.

PD: Move this thread to Playable and rename this thread to God of War: Chains of Olympus.
This post was last modified: 12-27-2017, 08:56 AM by MarioSonic2987.


Attached Files Thumbnail(s)
               

.gz   Log GOWCOO 27-12-17 VK.gz (Size: 199.35 KB / Downloads: 153)
Desktop: Intel Core i9-9900KF, Nvidia GeForce RTX 2080 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 11
Laptop: Intel Core i7-7700HQ, Nvidia GeForce GTX 1060 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 11
usmandbz
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Dec 2017
12-31-2017, 09:10 PM -
#3
I am having major audio flickering and random crashes after 10 to 15 min of gameplay

specs
core i3 4130 3.40ghz
rx 460 2gb
8gb RAM
Ani
Administrator
*******


14
3,972 posts 103 threads Joined: Aug 2017
01-02-2018, 09:25 PM -
#4
Not Playable, moving back to Ingame. Audio is trashed in some parts, and has random crashes.

e768bdc8
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
youbill36
Member


0
29 posts 6 threads Joined: Feb 2018
05-31-2018, 05:31 PM -
#5
After several tests and concluded that both Sparta and Olimpus have some kind of problem with the PPU decoder LLvm, with this active has random blocks as it happens in the collection vol 2, but with fast interpreter the game it becomes stable with slight drops of very specific fps.
the rest by default with vulkan and the rescaling to 300.
As seen in this video I pass the first part of the game in little more than half an hour without any problem and stable.
I recommend moving to playable.
To prevent stuttering just enable SPU threads: 1
Test cast in v0.0.5-6880-b0ee3691_win64
my pc i5 6600k or 4600mhz, 16 ddr4 ram, gtx1050ti
PPU Decoder: Interpreter (FAST)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Vulkan
Test https://youtu.be/QWRPmyk933c
This post was last modified: 06-01-2018, 12:24 AM by youbill36.


Attached Files Thumbnail(s)
           

.rar   RPCS3.rar (Size: 721.41 KB / Downloads: 12)
fifazalata
Member


0
60 posts 6 threads Joined: Aug 2017
05-31-2018, 10:18 PM -
#6
Should be playable as other reports from other game id suggests
Asinine
Moderator
*****


4
2,014 posts 81 threads Joined: Aug 2017
05-31-2018, 10:42 PM -
#7
No, we need a playable report for the standalone PSN game.
fifazalata
Member


0
60 posts 6 threads Joined: Aug 2017
05-31-2018, 10:48 PM -
#8
But we already know it's playable now.
I mean the only game that we know of that its PSN version doesn't work like Disc version is Demon's Souls.
Anyways, I'm just trying to help. Do what you please.
youbill36
Member


0
29 posts 6 threads Joined: Feb 2018
05-31-2018, 11:52 PM -
#9
(05-31-2018, 10:42 PM)Asinine Wrote: No, we need a playable report for the standalone PSN game.

For some reason the demonstration video that I put can not be reproduced, I fail in the processing, youtube things, I am uploading it again to make it look playable.

I have continued to play throughout today and almost finished it.
fifazalata
Member


0
60 posts 6 threads Joined: Aug 2017
06-01-2018, 12:56 AM -
#10
(05-31-2018, 11:52 PM)youbill36 Wrote:
(05-31-2018, 10:42 PM)Asinine Wrote: No, we need a playable report for the standalone PSN game.

For some reason the demonstration video that I put can not be reproduced, I fail in the processing, youtube things, I am uploading it again to make it look playable.

I have continued to play throughout today and almost finished it.

That would be great. make sure to upload 3 screenshots from ingame or a video & a log so that it could be moved to playable.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)