Scott Pilgrim vs. The World: The Game [NPUB30162]
Started by xAgentG




88 posts in this topic
legend80
Member


0
120 posts 3 threads Joined: Aug 2017
08-28-2017, 12:21 AM -
#71
Did you read the thread? Especially the last page? All your answers are there.
hecta
Member


0
66 posts 5 threads Joined: Aug 2017
09-07-2017, 10:24 PM -
#72
(08-25-2017, 02:08 AM)420blazoot Wrote:
(07-30-2017, 10:02 PM)wffl Wrote: Works with 'Disable Vertex cache'.

Where is this option located? I've looked all around the emulator and have been unable to find it.

For some reason, the 'Disable Vertex cache' option is no longer on the settings, but its not a problem, you just have to open the config.yml file with the notepad, its inside the folder data>NPUB30162.
And change the part "Disable Vertex Cache: false" to "true"
Nikorasu95
Member


0
6 posts 1 threads Joined: Oct 2017
10-09-2017, 09:05 PM -
#73
I'm having this gfx bug on Scott Pilgrim. The game used to run perfectly from a build way way back. Here is a Youtube video I made showing the issue. https://www.youtube.com/watch?v=XedikOS7...e=youtu.be
Sakimotor
Member


0
6 posts 0 threads Joined: Aug 2017
10-11-2017, 02:17 PM -
#74
same here, it works with OGL tho
This post was last modified: 10-11-2017, 02:18 PM by Sakimotor.
legend80
Member


0
120 posts 3 threads Joined: Aug 2017
10-11-2017, 07:06 PM -
#75
Network spam still there (on updated versions of game)?
Kittentheboss
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jan 2018
Thumbs Up  01-06-2018, 03:16 PM -
#76
Game runs great!

Rendered with; Vulkan , Resolution scale to 4k, Anisotropic filter 16x (I really can't tell the difference though)

Specs;
i5 4460
16gb
gtx 1060

Noticed some slight issues. you may want to uncheck Vertex Cache but other than that it runs like butter! I'm just so happy i get to play this game again!
Robin_Her_Virginity
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Mar 2018
03-24-2018, 04:24 AM -
#77
Specs: i5-2320, HD7770, 6GB RAM
Gameplay: Perfect
Menus: Completely, utterly broken and unusable
Sound: Good, but lags at locations, and broken in tunnels
Settings: See attachments


Attached Files Thumbnail(s)
               
legend80
Member


0
120 posts 3 threads Joined: Aug 2017
03-24-2018, 03:51 PM -
#78
You didn't attach anything and ignored the numerous comments (including the LAST reply) about "Disable Vertex Cache", which fixes the menus.
Manko
Member


0
1 posts 0 threads Joined: May 2018
05-28-2018, 06:08 AM -
#79
I am probably just an idiot, but I cannot run this game updated without waiting 10 quadrillion years, or I could run the base version, have no DLC, have the menus broken and my ears bleeding.
BEFORE YOU SAY A WORD
Yes, I am using the Recompilers, tried OpenGL and Vulkan, AND have vertex cache disabled.
So what do?
Asinine
Moderator
*****


3
1,976 posts 79 threads Joined: Aug 2017
05-28-2018, 05:56 PM -
#80
Can't really help when no log file was provided, but the best place to ask for support is on our discord #help channel https://discord.me/RPCS3


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)